Modrina a čierna bodka pod nechtom
Ahojte môžem sa opýtať nieje tu niekto kto by porozumel tomúto čo mam pod nechtom?
Par týždňou do zadu sa objavil ten žltý fliačik a v strede mini bodka čierna reku počkám že to vyrastie niekoľko dni dozadu na novo sa mi vyhodia modrina a teraz po troch dňoch znova tam je čierna bodka v strede a myslim že to zasa pôjde do žltá neviete mi prosím niekto povedať čo by to mohli byť už rozmýšľam že pojdem ku Dr. Len skrze práce som obmedzená….. Ďakujem za hoc akú radu a za info.

@kik2 ahoj,netlaci ta topanka?
Ja som mala od otlacenia topankou, ako pise
@janetinka27
@janetinka27
@janetinka27 ja som aj rozmýšľala lebo pracujem na nakladnom aute prešlapujen stale spojka plyn a viem že ma raz celkom tlačila ale nikdy som si to tak nejak neuvedomovala ak by to bolo skrze toho bola by som naozaj rada len nechapem tym mini bodkam v strede či to môže byť tým už stresujem taka moja klasika 🫢
@janetinka27
@janetinka27 ja som aj rozmýšľala lebo pracujem na nakladnom aute prešlapujen stale spojka plyn a viem že ma raz celkom tlačila ale nikdy som si to tak nejak neuvedomovala ak by to bolo skrze toho bola by som naozaj rada len nechapem tym mini bodkam v strede či to môže byť tým už stresujem taka moja klasika 🫢
@kik2 chapem, clovek mysli na najhorsie.ja som mala raz obute kroksy o cislo mensie niekde na navsteve par hodin a potom trvalo rok nez mi odrastol flak pod nechtom
@kik2 chapem, clovek mysli na najhorsie.ja som mala raz obute kroksy o cislo mensie niekde na navsteve par hodin a potom trvalo rok nez mi odrastol flak pod nechtom
@janetinka27 fuuu tak to ste ma potešila mam taky pocit že to tak bude aj u mňa ja som tak pevne čakala kedy to vyrastie a bum ďalšie na šlaktrafenie ale aspon to teda neboli.
@janetinka27 fuuu tak to ste ma potešila mam taky pocit že to tak bude aj u mňa ja som tak pevne čakala kedy to vyrastie a bum ďalšie na šlaktrafenie ale aspon to teda neboli.
@kik2 spomenula by som to obvodacke ak by sa to opakovalo,predsalen nech mam dusu na mieste