Môj moč je žlto - zelenkavý
Ahojte písala som tu aj včera ohľadom covidu a zvýšenej teplote ale covid už určite nemám dnes pred dvoma hodinami som zistila že keď idem na malú môj moc je príliš žltý taký ako keby zelenkavy mám obavy čo to môže byť čo z tím môže súvisieť?Mám aj zvýšenú teplotu bolia ma aj nohy keď si prehmatam bruško pobolieva ma ale tam dole kde je maternica stretla ste sa niektorá z vas z tím?v pondelok už idem k doktorke len mám strach z toho moču
@vladkabalazova jaj ozaj ale - ešte moč môžu zafarbiť aj lieky, ktoré užívaš, neviem teraz či vitamín b farbí viac do žlta, alebo aké tie doplnky. Takže možno je aj tam pes zakopaný.
@poopsie neuzivam žiadne lieky ani vitamíny ten moč je taký zelenkavy som aj vyslabnuta horúčka už...mam mocove kamene pred mesiacom som mala zápal močových ciest bolia ma aj ľadviny a chrbát mohla by som mať naspäť zapal.močových ciest?

@vladkabalazova moc žltý moč znamená že malo piješ. Treba viac popíjať cez deň, čo ti chutí (nealko myslím samozrejme 😁). Ak teplotuješ a málo piješ, moč je koncentrovaný. Takže - šup čajík, džúsik, alebo len minerálku, hocičo, čo zvládneš vypiť. Ale nie naraz a hotovo, radšej stále popíjať počas dňa.