Môj príbeh 9 ročného padania vlasov
Ahojte babulky rouhodla som sa,že vám opíšem môj deväť ročný boj a snáď to niekomu pomôže.,Mala som krásne vlasy po prvom tehotenstve sa niečo stalo a začali hrozne padať celé pramene,neprestalo to ani po roku,kožná stále tvrdila,že je to normálne a mám ešte dosť vlasov.. dávala mi alpicort a všetko možné,vlásky rástli jemné nové ale pri asi dvoch centimetroch vypadli.Znovu som otehotnela všetko sa upravilo vlasy som mala po druhom pôrode po lakte.Po roku od pôrodu znovu ten istý kolotoč,dala som ich ostrihať po ramená nič nepomohlo.Prišli tretie tehotenstvo znovu to isté počas tehotenstva všetko ok a po pôrode katastrofa a keďže ďalšie bábo sme neplánovali bolo to zúfalstvo.Najmenší drobec má už štyri roky,takže sa s tým trápim dlho.U kožnej som to vzdala,lebo tvrdenie pri 150tich vypadnutých vlasoch denne že je normálne-určite n eni,vyšetrili mi hormóny,štítnu žlazu,vitamíny... všetko ok,začala som chodiť k trichologičke ktorá mi zistila,že na korienkoch mám tukovo mazovú guličku a vlasy nedostávajú živiny,dala som kopec peňazí za drahé prípravky,ktoré síce korienky oživili,ale vlasy rástli ale aj padali.Codila som na laserový hrebeň do estetického centra aby mi neodumreli cibulky.Na nete našla asi pol roka dozadu oplachovú kúru-vývar žihľavy ,zmiešať so šťavou z citróna-trochu,trochu asi lyžičku jablčného octu a asi pol deci čierneho piva- po tomto mi vlasy rastú ako besné,som ako ježko.Ešte to však nebola úplná výhra-lebo mi padalo asi 30 -50 vlasov denne a ja som chcela zachrániť každý vlas.Ľutujem,že som to neurobila skôr ale pred mesiacom som kúpila od Vichy dercos ameniexil pre ženy ,baby vypadne mi 10 vlasov denne,sú pevné krásne,nemastia sa,mám už aj šampón,som šťastná ako blcha v kožuchu.Stále používam laserový hrebeň ten je super,pekne prekrví pokožku,ale to je iba doplnok,beriem vitamíny,ale dôležitý je ten oplach ten mi to začal zastavovať a od Vichy tá kúra neni to tak hrozne drahé a ja som si vymysela zlepšovák na jej používanie takže jedna fľaštička ,ktorá by mala vydržať jedno použitie ,mne vydrží tri .Vyskúšajte toto je skúsenosť ženy,ktorá bojovala s padaním vlasov skoro 9 rokov 🙂 😉

@cziriova dobry den, prosim vas ako sa vam dari s vypadavanim vlasov? Mne vypadava denne aj 500 vlasov, nie 150 :(