Monural obsahujúci látku fosfomycín - skúsenosti
Ako vám zaberajú tieto jednorazové atb na zapal moč. ciest? Čítala som, že ženám sa polepšilo hneď na druhý deň ráno po vypití pred spaním. Ja som to vypila včera večer, a dnes mám celý deň ešte horšie bolesti než boli pred tým.
Ja uz som po tretich atb (medzi nimi aj monural) a stale mam bolesti 🙁
@gulocka98 ja tiež tak, ale nepomohlo 😕
@michaelam2 so mnou sa to ťaha tiež už poriadne dlho 😕 dufala som, že tieto atb ma už zachrania
A ked ti robili testy tak aky problem nasli? Z coho mas ten zapal?
@michaelam2 zapalové testy boli Ok, v moči bola bakteriálna infekcia - bakteria E.Coli
Ja som mala nejakeho enterokoka…vcera mi znovu robili testy ze ci atb zabrali alebo nie…este nemam vysledky ale stale citim bolest, palenie a nonstop beham na zachod
Momoze v 80-90 % pripadov, tak asi Patris do tych 20% a treba ine ATB predpisat, napr Cotrimoxazol
@michaelam2 no dúfam, že to všetko prejde čo najrýchlejšie😌, skoré uzdravenie prajem ! 🙂
@heidy222 to mi dali ako prvé, bohuzial mam na to alergiu
Akurat som si kupila v lekarni kapucinku, vraj to velmi pomaha na mocove cesty tak uvidime 🙂
@michaelam2 o tom som este nikdy nepočula, pozriem na to 🤔 ja iba urinal akut tabletky aj sirup užívam
Pozri to, ja som o tom citala na roznych forach aj tu na konikovi a pisali zeny ze im to velmi pomohlo, tak som si povedala ze to skusim 😀 100 tabletkove balenie stalo 9€
@michaelam2 ďakujem pekne 🙂
Prave som o tom rozpravala s mojou doktorkou, vysledky uz mam dobre, mozu to byt teda nejake “dozvuky” po zapale…dobra je kapucinka, uroril alebo d manoza a ze hlavne treba uzivat kvalitne probiotika aspon dva mesiace
@michaelam2
@michaelam2 aj D manozu je dobrá nedá sa ňou predávkovať a nemá žiadne vedľajšie účinky

Ahoj mne monural pomohol vzdy a na druhy den uz som takmer nic necitila. Vypila som na noc a na wc som isla az rano.