icon

Monural obsahujúci látku fosfomycín - skúsenosti

24. mar 2022

Ako vám zaberajú tieto jednorazové atb na zapal moč. ciest? Čítala som, že ženám sa polepšilo hneď na druhý deň ráno po vypití pred spaním. Ja som to vypila včera večer, a dnes mám celý deň ešte horšie bolesti než boli pred tým.

gulocka98
24. mar 2022

Ahoj mne monural pomohol vzdy a na druhy den uz som takmer nic necitila. Vypila som na noc a na wc som isla az rano.

michaelam2
24. mar 2022

Ja uz som po tretich atb (medzi nimi aj monural) a stale mam bolesti 🙁

autor
25. mar 2022

@gulocka98 ja tiež tak, ale nepomohlo 😕

autor
25. mar 2022

@michaelam2 so mnou sa to ťaha tiež už poriadne dlho 😕 dufala som, že tieto atb ma už zachrania

michaelam2
25. mar 2022

A ked ti robili testy tak aky problem nasli? Z coho mas ten zapal?

autor
25. mar 2022

@michaelam2 zapalové testy boli Ok, v moči bola bakteriálna infekcia - bakteria E.Coli

michaelam2
25. mar 2022

Ja som mala nejakeho enterokoka…vcera mi znovu robili testy ze ci atb zabrali alebo nie…este nemam vysledky ale stale citim bolest, palenie a nonstop beham na zachod

heidy222
25. mar 2022

Momoze v 80-90 % pripadov, tak asi Patris do tych 20% a treba ine ATB predpisat, napr Cotrimoxazol

autor
25. mar 2022

@michaelam2 no dúfam, že to všetko prejde čo najrýchlejšie😌, skoré uzdravenie prajem ! 🙂

autor
25. mar 2022

@heidy222 to mi dali ako prvé, bohuzial mam na to alergiu

michaelam2
25. mar 2022

Akurat som si kupila v lekarni kapucinku, vraj to velmi pomaha na mocove cesty tak uvidime 🙂

autor
25. mar 2022

@michaelam2 o tom som este nikdy nepočula, pozriem na to 🤔 ja iba urinal akut tabletky aj sirup užívam

michaelam2
25. mar 2022

Pozri to, ja som o tom citala na roznych forach aj tu na konikovi a pisali zeny ze im to velmi pomohlo, tak som si povedala ze to skusim 😀 100 tabletkove balenie stalo 9€

autor
25. mar 2022

@michaelam2 ďakujem pekne 🙂

michaelam2
25. mar 2022

Prave som o tom rozpravala s mojou doktorkou, vysledky uz mam dobre, mozu to byt teda nejake “dozvuky” po zapale…dobra je kapucinka, uroril alebo d manoza a ze hlavne treba uzivat kvalitne probiotika aspon dva mesiace

dominika2221
15. nov 2024

@michaelam2
@michaelam2 aj D manozu je dobrá nedá sa ňou predávkovať a nemá žiadne vedľajšie účinky