Môže bodanie pod srdcom naznačovať zápal osrdcovníka?
Ahojte, v pia sme 7h cestovali. Dlho som sedela. Ako sme vystupili doma, asi som sa zle pohla, bodli ma pod podprsenkou, na lavej strane. Zopakovalo sa to viackrat pri nadychu. V sobotu cez den parkrat, v nedelu 1x a vcera zase. Teraz som sa pretacala a ta bolest ma zobudila. Pichnutie/bodnutie pod srdcom. Bude to chrbtica, abo moze to byt zapal osrdcovnika, ked nemam ine priznaky? Vie mi to vylucit obvodna? Dakujem.
Mňa pravidelne picha pri srdci, na srdci, pod srdcom. Vysetrenia vysli ok, akurat chrbtica. Zacala som pravidelne cvičiť a hľa...velmi sa to zlepsilo. Vtedy ma pichalo snad nonstop, teraz malokedy. Chodim ale cvicit s fizio čiže nie sama. Úľava ale neprišla hneď ale postupne. Najprv masaze, a postupne pridavat cvicenia. Mala som pichanie 5 rokov. Teraz asi 3 mesiace mam viditelne zmeneny život. Mozem sa hybat poriadne a nemyslim uz na choroby, ktore som si ordinovala. Treba ale vylucit najprv ze to je srdce. Tiez reflux to moze robit, co aj mam.
podľa popisu to vyzerá na chrbticu, zrejme si si pricvikla nerv, skús Guajacuran z lekárne na uvoľnenie a nejaký Voltaren/Flector (tabletkový je bez predpisu) a potom keď prejde bolesť pomaly rozhýbať, prípadne zájsť na masáž
To si urcite musela vygooglit aj ine dg, naozaj tato ta najviac zaujala?
@anonym_autor môže to byť kľud e chrbtica....ale áno,aj zápal osrdcovnika(lenže to by si sa fakt mala väčší problém nadýchnuť a pridružila by sa k tomu minimálne aspoň zvýšená teplota)
@anonym_autor Preco prave zapal osrdcovnika? To by si sa asi celkovo citila vemi zle, a nie len tu-tam pichnutie.
To budes mat od chrbtice.
Lebo ja vzdy myslim na najhorsie🙈😅
mna by len zaujimalo ako si dosla na tu diagnozu? Si kardiak?
@mamina7070 nie, nie som🙂
Zhodou okolnosti som pozerala video jedneho pekara z popradu, ktory ma crohna a jeho pichalo pod srdcom a mal zapal osrdcovnika. Ja mam tiez problemy s crevom, mam intolerancie, tak som si to spojila😕
Zhodou okolnosti som pozerala video jedneho pekara z popradu, ktory ma crohna a jeho pichalo pod srdcom a mal zapal osrdcovnika. Ja mam tiez problemy s crevom, mam intolerancie, tak som si to spojila😕
@anonym_autor ja mam tiez intolerancie aj problemy s crevami, mam aj tetaniu a chrbticu. Pichalo ma furt. Aj reflux mam aj hicico ine. Ale fakt ja to vidim na bloknutie v chrbtici. Nejaky nerv cvakol.

mna by len zaujimalo ako si dosla na tu diagnozu? Si kardiak?