Môže bolesť krčnej chrbtice spôsobiť pálenie pod prsiami?
Ahojte,môže z krcnej bolieť,pichať a páliť pod prsiami a nižšie? Ďakujem
@balerina2025 pod pravým prvom cca 10 cm nižšie s ak práve rameno s pod lopatkou
nemas problemy so zlcnikom?
@balerina2025 nie sono brucha ok
mas to dlho? pred jedlom po jedle...ako casto to boli
@balerina2025 nesúvisí tonz jedlom to je taka una bolest nie ako keď máš problém s trávením už 2 mesiace
ako ti mozu predne organy vyrazat do zadu, to moze aj chrbtica vyrazat dopredu. ja mam bolesti a idem na dalsie vysetrenia, tiez to mam na pravo
@balerina2025 a ty máš aké problémami si absolvovala vyšetrenia a co dr?
nevedia sono mam okl
@balerina2025 Ves to nič nevedia
ma od krcnej bolela lopatka, lave rameno a bolest mi vyzarovala az do prsnika, krcna potvrdena prostrednictvom MR
Ja mam vraj blok v krcnej chrbtici a boli ma neskutočne pri pravej lopatke,celú ruku mam akoby takú menej citlivú
Hej môže… bolesti z chrbtice môžu vyžarovať smerom do predu, do prsníka, brucha….Ja som to mala tiež, pomohol mi chiropraktik. Napravil stavce a bolo po bolesti. Ja som mala posunuté krížové stavce, tlačili na niečo a bolesť sa prenášala do brucha. Bola som gynekológa, na sone brucha….. a nič…..nakoniec to vyriešil chiropraktik (ľufový naprávač). Skús pozorovať, ako ťa to bolí a kedy. Ak v ľahu na chrbte, na rovnej podložke bolesti mať nebudeš, je to pravdepodobne od chrbtice.
@jaanna áno presne keď ležím je oveľa lepšie sedenie v práci pri PC je smrt
@jaanna toto mam ja bolest brucha a kde presne., a mam problemy s krzami, ct aj sono krv mam OK lekarka to dalej vobec neriesi :/ a kde presne mas bolesti/mala si bolesti v bruchu stavce/ vyhcylene platne zvyknu tlacit na nervy a miechu preto sa ta bolest prenasa aj tam kde by sme necakali

krcna skor nie. kde presne ta to boli