icon

Môže bolesť po oprave zuba signalizovať vážny problém?

23. jan 2025

Dobry, pred skoro rokom mi zubar opravil kaz na krcku, horna 7micka. Odvtedy ma zub pobolieva. Vystreluje to cez celust nad ucho az do hlavy. Pred niekolkymi mesiacmi bol rtg ok, avsak ja citim, ze ten zub neni dobre opraveny. Nemam fistulu, ani hnis. Len bolest, ktora vystreluje nad ucho az hore do hlavy. Zubar sa mi vysmieva. Zlahcuje to. Myslite, ze hrozi otrava krvi zo zle opraveneho zubu?

zuzinka888
23. jan 2025

Nie

elizabeth88
23. jan 2025

Rontgen ok,aj tak boli...není dobre niečo...netlačí ti naň vedľajšia osmička alebo...zápal ďasna?

koniarova
23. jan 2025

A čo takto ísť k inému zubárovi pre názor?

majamat
23. jan 2025

mohla sa ti rozbehnut aj neuralgia. obcas sa to u niektorych ludi vyskytuje, no ci a aky to ma suvis so zubom, to neviem.

miko_matata
23. jan 2025

akoze teba boli zub a zubar sa ti vysmieva? co tak ist k inemu zubarovi?

autor
23. jan 2025

@miko_matata ano, kedze rtg ok a on tam tiez nic nevidi

autor
23. jan 2025

@koniarova budem musiet ist

autor
23. jan 2025

@elizabeth88 8micku tam uz nemam. Podla mna tam neni dobre plomba, kedze to je hore, v kute, pri krcku..asi tam ostal priestor..

mariska1989
23. jan 2025

Zájdite si k inému. Toto není ok . Možno zaplatíš viac ale už budeš mať kľud. A ak si není spokojná naj vymeniť

zobaka
23. jan 2025

treba poklepat na zub z boku ak boli, je zapal hlboko

lucykelly
23. jan 2025

mala som to podobné, po plombovaní ostal zub citlivý na studené, teplé, pobolieval, no viditeľné tam nebolo nič ... momentálne som vo fáze, že mi ho zajtra budú ťahať, keďže zápal je až v nosovej dutine ... radím si ho dať vyšetriť u iného lekára, ak nechceš dopadnúť ako ja

autor
23. jan 2025

@lucykelly ahoj a ako ti ten zapal v nosovej dutine zistili? Bolelo ta to nonstop? Mna chvilu boli, chvilu nie..

autor
23. jan 2025

@zobaka dakujem.skusim

lucykelly
24. jan 2025

zápal bol zistený 3D rontgenom ... tam to bolo vidno na snímke zubov ... mne najprv zubárka vyčistila kanáliky, bolesť vtedy ustúpila, no zo zuba sa mi následne odštiepilo a už nemalo význam takýto zub zachraňovať