Môže byť búšenie srdca znakom panickej poruchy?
Ahojte, viem ze sa tu o tom diskutuje stale dookola ale potrebujem radu, je to pre mna nieco nove... v lete som mala akysi zachvat v noci, busenie srdca zvysil sa mi tlak pocit ze sa neviem nadychnut po polhodine to preslo, samozrejme som spanikarila lebo som nevedela o co sa jedna... potom som mala este niekolko dalsich zachvatov rovnakych... bola som na neurologii, tetania sa nepotvrdila aj ked pred par rokmi mi bola zistena.. na kardio vsetko ok, ekg, echo.. este cakam na 7 dnovy ekg holter, na plucnom mi zistili ze mi zacina astma (ale nemavam ziadne problemy s kaslom ani dychanim vseobecne)... bola som u fyzioterapeuta ze ak to bude bloknuta hrudna chrbtica, samozrejme kopec inych priznakov ako trpnutie ruk, tlak na hrudi a bolest medzi lopatkami. Tie zachavty mavam iba v noci a ako keby po tom ze cez den vykonam nieco fyzicky tazsie, ako napr prechadzka do kopca alebo ine... Beriem magnezium, neurolog mi predpisal trittico.. Moze ist o nejaku panicku poruchu? Ma niekto nieco podobne??
@carrot_apple mam 32.
@carrot_apple ako priznavam ze mavam celkom dost stres a byvam nervozna
@orchidea4 mavala som to podobne panicky atak iba v noci, zobudila som sa na to ze mi rychlo bije srdce , oblieval ma pot , slabost, hrozny strach, a vzdy ma napinalo na vracanie, proste pocit ze koncim....po velkom a nahromadenom strese...ak si sama povies ze si stresovy typ tak to.moze byt ono. Tritico som nebrala...mavam to 3x do roka takze da sa to

@orchidea4 a koľko máš rokov? nejdeš do prechodu?