Môže byť červené brucho skríženou alergickou reakciou?
Prosim vas najskor ma zacalo stipat oko mam liek proti alergii..oci uz nestipu nerezu prešlo to som alergicka..
Nsom alergicka na travy vraj. Tak som zasla donutra
Lenze dala som aj aj echinaceu GS s vitaminom c a zinkom
Niekedy si to davam a nic mi neni.
Moze toto byt skrizena reakcia? Vzivote som to nemala.
Na liek volne predajny s tou echinaceou od GS( snou nemam problemy) ?
Alebo mam ist na pohotovost. Nic necitim len teple brucho... co mam spravit hadam neumrem do rana :(

Isla by som na pohotovost, nech ti nieco pichnu. Pre istotu.
Isla by som na pohotovost, nech ti nieco pichnu. Pre istotu.
@anjelok fuha a keby si dam iny liek na alergiu? Aeorane tusim je nazov mam a ten mi nerobil ..ten mi to nezmierni asi vsak.
Uvidim ci to prejde ak nie pojdem :/
Ja som takto(trochu menej) raz ocervenela na bruchu, ale dalsi den aj v ohyboch kolien a ruk.
Myslela som, ze to prejde samo. Ale na dalsi den, ked mi opuchli aj viecka, ze som ich nevedela otvorit, rodina ma odviezla na kozne do nemocnice. Tam na mna sestra aj doktorka hystericky vrieskali, ze som nezodpovedna, ze som mala prist okamzite a nie tri dni cakat.
Určite chod na pohotovosť..
Radsej chod na pohotovost a neskusaj kadejake lieky,aby si horsie neurobila
Mas to dost vyhadzane, obavam sa, ze bezny liek nebude dostatocny, radsej chod.
vysev na bruchu ak mas lieky na alergiu nie je na pohotovost, zajtra smer obvodak. ak by si opuchal krk ci tvar az vtedy treba pohotovost kvoli problemom s dychanim. ak mas kortikoidy daj si tie (napr. prednizon)alebo aj dvojitu davku alergoliekov jednorazovo malo by to pomoct, zajtra su dr

Ten liek polovicku som mala len claritine..ten som mala malicky polku s tou echinaceou GS.
Alebo ten claritine je zly? Ved to je na alergiu :/