Môže byť nervozita spôsobená problémami s črevami?
Ahojte je tu dakto taký kto vie poradiť vie človek byt nervózny od čriev nepokoj pri lezani pri postavení ani nehovorím stále mi príde že mám veľa vzduchu v črevách a myslím si že mám tichý reflux mohlo by to byt s toho silná nervozita? Ďakujem za každú radu
Mavam take obdobia a teraz už vyše týždňa som taký nervózny že neviem ani oddychovať normálne sa mi furt čreva chveju tak ako keď sa zľaknete a postavím sa tak masaker plus mám aj už dlhšie zistenú hit či to aj to nespustilo
Podla mna to je skor opacne, z nerovizty problemy s crevami. Ale vsetko so vsetkym suvisi, nemozes to vylucit..
To áno ale ja mavam aj že keď má riadne nafúkne tak a mám tlak v črevách tak aj úzkosti prídu a keď má zduje do prasknutia tak aj atak má chytí a mám take obdobia že dva týždne nič som pokojný normálka a potom má začne nafukovat atd a som strašne nervózny alebo ako to nazvať úzkosti ataky a potom zas klud tak to davam tým crevam
Črevá sú druhý mozog. Áno. Treba liečiť črevá. Veľa sa zmení. Pozri si stravovanie scd. Aj keď je radikálne, ale je skutočné
Ja si myslím že sa dobre stravujem a aj doplnky mám rôzne snažím sa vsetko aj prizeram ale neviem ale pozriem to skúsim to ďakujem za radu

ano, pripadne môže byt syndrom draždiveho čreva, smer mudr