icon

Môže byť nervozita spôsobená problémami s črevami?

10. apr 2025

Ahojte je tu dakto taký kto vie poradiť vie človek byt nervózny od čriev nepokoj pri lezani pri postavení ani nehovorím stále mi príde že mám veľa vzduchu v črevách a myslím si že mám tichý reflux mohlo by to byt s toho silná nervozita? Ďakujem za každú radu

sara07
10. apr 2025

ano, pripadne môže byt syndrom draždiveho čreva, smer mudr

autor
10. apr 2025

Mavam take obdobia a teraz už vyše týždňa som taký nervózny že neviem ani oddychovať normálne sa mi furt čreva chveju tak ako keď sa zľaknete a postavím sa tak masaker plus mám aj už dlhšie zistenú hit či to aj to nespustilo

vanilkovazmrzka
10. apr 2025

Podla mna to je skor opacne, z nerovizty problemy s crevami. Ale vsetko so vsetkym suvisi, nemozes to vylucit..

autor
10. apr 2025

To áno ale ja mavam aj že keď má riadne nafúkne tak a mám tlak v črevách tak aj úzkosti prídu a keď má zduje do prasknutia tak aj atak má chytí a mám take obdobia že dva týždne nič som pokojný normálka a potom má začne nafukovat atd a som strašne nervózny alebo ako to nazvať úzkosti ataky a potom zas klud tak to davam tým crevam

malary
11. apr 2025

Črevá sú druhý mozog. Áno. Treba liečiť črevá. Veľa sa zmení. Pozri si stravovanie scd. Aj keď je radikálne, ale je skutočné

autor
12. apr 2025

Ja si myslím že sa dobre stravujem a aj doplnky mám rôzne snažím sa vsetko aj prizeram ale neviem ale pozriem to skúsim to ďakujem za radu