Môže gynekológ predpísať liek Aulin?
Ahojte zienky predpise mu gynekolog aulin ? Je to jediny liek ktory mi pomaha na migreny a pms… predtym mi to predpisal zubar kvoli 8mickam ale ten uz zial neordinuje . Vdaka
Predpisuje mi to neurológ. Ale skús sa spýtať obvodného.
Gynekológ nie, mne ho predpise obvodak ak sa neviem dostať alebo dovolať k neurologicke
mne aulin predpisuje obvodak
Ja si dávam práškový aulin predpisovať u obvodnej
Obvoďák ho predpíše, ale Aulin sa nesmie užívať dlhodobo, tak to radšej striedaj s niečím iným, napríklad s flectorom. Ten nemusíš ani dávať predpisovať o polovicu slabší je na voľný predaj
Mne ho bez problémov predpisuje gynekologička, práveže obvoďáčka s tým mala problém.. 🙃 treba sa spýtať
Uz je to sice par rokov ale predpisal mi ho gynekolog, nie vsak na migrenu ale na velmi bolestivu ms
Mne aulin predpisuje gynekológ na bolestivý menzes, beriem 1 tabletku za mesiac.
Dakujem zeny ste skvele❤️
Ano raz zubar kvoli osmickam (lenze vzala som si to aj na pms a parada) no teda skusim gynekologa aj obvodnu kto z nich predpise….len ona ma dost problem predpisovat lieky skuma problemy hlada prirodne alternativy atd…
Ano, jasne, predpise. Je to liek priamo na bolestivu menstruaciu predpisovany, okrem ineho.
Resp. moze/mal by, nie je dovod, aby ho akykolvek lekar nepredpisal, je to normalny liek zo skupiny nsaids, takze zalezi od vole konkretneho lekara.
Predpisal gynekolog 🙂 dakujem baby

gynekolog? na migrény? nie. toto ma v kompetencii neurolog max obvodak