Môže ísť o psychický pôvod týchto príznakov?
Dobrý den mam problém ktorý riešim od februára tohto roka..v práci mi prišlo zle po tom co som bola veľmi rozculena ťažšie sa mi dýchalo a cítila som búšenie srdca tak som šla na urgent kde som mala tep 149 urobili EKG a odporučili na obvodnu lekárku tak som šla k nej dostala som magnerot a ešte ma poslala na interne s tým ze internista zistil ze mam dlhodobo nizky draslík tak ma poslala na endokrinologiu tam mi zistili inzulinovu rezistenciu a pcos s tým ze diagnoza je choroba nadobliciek bližšie neurčená...odvtedy som vymenila obvodnu lekárku a zmenila stravu schudla 20kg pochodila skoro všetkých lekarov ...myslela som si ze to budu hormóny alebo štítna žľaza ale to mam v poriadku beriem lieky na tlak concor ale momentálne isoptin s ktorého som úplne precitlivela ..čaká ma vyšetrenie adrenalínu ...okrem toho cítim strašne teplo od chrbtice ...neviem co to môže spôsobovať alebo ci je to psychického rázu. Okrem toho mavam aj zachvaty kedy sa zacnem cela triast a zvysi sa mi tlak a to aj ked som v pokoji Už som z toho zúfalá :(
vek? nie si v menopauze?
pri rozčúlení bývajú takéto problémy.
@anonym_561a38 nie mam 30rokov ..presne po rozculeni sa mi to začalo a odvtedy mam problémy
Ono to bude kombinácia ja som tiež mala takéto stavy psychikou ale bolo to čiastočne spôsobené aj problémom so zdravým, ono fakt nenadarmo sa hovorí v zdravom tele zdravý duch… mne po odozneni zdravotných problémov postupne vymizli aj psychické, nestresuj že to je psychikou a lieč oboje, buď na seba dobrá a snaž sa byť bez stresu a sleduj ako tvoje telo kedy reaguje

vek? nie si v menopauze?
pri rozčúlení bývajú takéto problémy.