Môže malá káva deň pred kolonoskopiou ovplyvniť výsledok?
Ahojte. Zajtra ráno ma čaká kolonoskopia. Dnes ráno som si ešte dala jednu naozaj malú kávu s trochou mlieka, lebo by som to nevydržala. Myslite, že sa to vyčistí?
Diétu som dodržiavala naozaj poctivo, 7 dni pred už žiadne šupky, semienka, nič mastné, vyprážané, žiadna zelenina ani ovocie. Takmer nič som nejedla. Včera už len tekutá strava. Dnes nejdem jesť nič. Mám z toho strach že čo ak nebudem dobre vycistena 🙏🏼🙏🏼
@anonym_autor ja som bezzvyskovu dietu drzala 5 dni a pila som aj kavu a vycistila som sa dobre. To prehanadlo, mala som Clensiu, urobi svoju robotu. Neboj sa.
Ja som dodržala všetko a aj tak mi povedali že som zle vyčistena a aj mojej kamarátke - nerieš to
Určite si dostala zoznam a návod čo máš robiť. Rob podla toho
Určite si dostala zoznam a návod čo máš robiť. Rob podla toho
@sisska96 no v poučení je, že kávu nemám piť deň pred vyšetrením ale ráno môžem biely jogurt. Ale sestrička mi slovne povedala, že ešte jednu kávu ráno môžem ale zabudla som sa opýtať, či s mliekom tiež.. mám proste stres z toho, snažím sa všetko dodržať
@sisska96 no v poučení je, že kávu nemám piť deň pred vyšetrením ale ráno môžem biely jogurt. Ale sestrička mi slovne povedala, že ešte jednu kávu ráno môžem ale zabudla som sa opýtať, či s mliekom tiež.. mám proste stres z toho, snažím sa všetko dodržať
Podľa mňa z preháňadla sa všetko vyčistí
@anonym_autor
@anonym_autor ja som bezzvyskovu dietu drzala 5 dni a pila som aj kavu a vycistila som sa dobre. To prehanadlo, mala som Clensiu, urobi svoju robotu. Neboj sa.
@monro ja mám tiež Clensiu tak verim, že to dobre zaberie🙏🏼
instatnu mozes v pohode aj v den vysetrenia, nema sa iba zalievana (turecka). mlieko tiez NIE.
Ale klud Jasne ze sa nic nedeje
Ja som druhu davku prehanadla Komplet vygrcala a crevo bolo aj tak dostatocne ciste .takze trochu mlieka nic nespravi
@anonym_autor podľa mňa je to v poriadku. Buď v kľude.

@anonym_autor dnes mozes pit ciry vyvar (bez zeleniny, rezancov) a ciry dzus, napr jablkovy.
Prehanadlo vycisti crevo, nie je dovod na obavy.