icon

Môže mať stres z oslavy vplyv na zdravie?

3. apr 2025

Ahojte rok a pol mám denne extrasystoly a asi dva týždne má boli na dotyk káva strana hrudníka a chvíľkami aj bez dotyku lenže ja mám problém aj s chrbticou. No a dnes som dostala teplotu okolo 38 boli ma ale myslím aj hrdlo alebo uzlina na hrdle a ja už stresujem s perikarditidou prosím utrste má. Aby toho nebolo málo cez víkend mám veľkú oslavu 😭

breeen
3. apr 2025

Keď to trvá tak dlho, tak kľud. Ak by to bolo niečo vážne, stav sa mení z minúty na minútu. No stres.

autor
3. apr 2025

@breeen takže teraz asi mám len angínu zas však

breeen
3. apr 2025

Kluuud. Ja sa liečim na úzkosti. Som hypochonder. Pred mesiacom mi robili ct hlavy, krv, všetko ok… tri dni ma boli hlava a vieš čo? Rozmýšľam presne, že čo mi je, že to nie je normálne ale ukludnujem sa, že veď sa mi tieto stavy opakujú a je to ozaj asi bežne. Nikto nie je nikdy úplne ok. To len my sa sústredíme na to až príliš ❤️

autor
3. apr 2025

@breeen ďakujem mňam momentálne boli aj keď mi od zimy naskakujú zimomriavky každý pohyb je tak bolestivý od teploty pritom mám okolo 38 stále nemám že vysokú ale oči má pália zle sa mi dýcha pri srdci ma pichá a tak ma napadla perikarditida. Ešte sa mi to aj rymuje

ariannazara
3. apr 2025

Ja som to mala tiež dlhodobo preskakovanie srdca. Ale prestala som pit kávu, vyradila som cukor. Začala cvicit, nemyslieť nato a z dňa na deň mi to prestalo uz ani nepamätám kedy som to mala naposledy. Zapamätaj si ze to ma každý človek ale keď si v napäti tak ich cítiš viac než bežný človek ktorý nepätie nemá srdce mu preskočí ani to necíti. Je to zo stresu a zlej životosprávy. Paaa

luccija
3. apr 2025

Tak to do soboty nebudeš zdrava
Na extrasystoly máš lieky?