Môže mi vystaviť PN všeobecná lekárka?
Ahojte,pred pár dňami mi tragicky pri dopravnej nehode zahynul snúbenec,s ktorým som bola 5 rokov.Žili sme spolu,fungovali ako rodina.planovali sobáš,neskôr sťahovanie.Osud nám zmaril šancu byť šťastní,odvtedy sa veľmi trápim.Nejem, nespím,iba plačem a keby spolu nemáme psíka,tak ma nič pri živote nedrží.Mam len 23 rokov.Pracujem ako predavačka v maloobchode,dnes som jednoducho nebola schopná vstať a ísť do práce.Mala som týždeň dovolenku,ale nezvládam to.Snazila som sa obvolat rôznych psychiatrov,nikto ma teraz urgentne nevezme,všetci mi dávajú termín v novom roku.Moze mi vystaviť PN aj moja všeobecná lekárka?Hoci nemám podloženu žiadnu diagnózu ani nič,jednoducho nechcem ísť do práce nechcem ísť nikam už vôbec nie medzi ľudí.O prácu však prísť nemôžem,neutiahla by som podnájom.Ako to mám prosím riešiť.
Prijmi úprimnú sústrasť a zároveň i veľkú gratuláciu...presne ako píšeš - bude navždy s Tebou aj vďaka spoločnému bábätku. SIlno Ti držím päste, zvládneš to ! Máš pre koho stále žiť - psík, dieťatko... Občas prosím napíš, ako sa máš, posielam Ti kopec energie a veľké objatie.
Velmi vam dakujem, objednala som sa k lekarke, ale styri testy mam pozitivne tak asi moj snubenec vedel ze nechcem zostat sama a takto to zariadil ❤️
@bielasovicka hovorime co vieme, xanax JE navykovy
prijmi uprimnu sustrast a zo skusenosti v rodine viem,ze obvodny lekar moze vystavit pn aj z psychickych dovodov a dokonca predpise lexaurin alebo ine ak je treba...drz sa
Vyjadrujem úprimnú sústrasť, ale zároveň aj blahoželám k tehotenstvu, to je krásna správa. Kvoli tomu malému človiečikovi sa oplatí žit, oplatí se íst ďalej, to bude motor, ktorý ťa bude hnať ďalej a nedovolí ti padnúť. Ja som tak šťastná za teba, to je nádhera, normálne si ma potešila, Drž sa a dávaj pozor na seba. Ešte na stres pomáha aromaterapia - napr. Bachovy esencie, niekomu muzikoterapia a je to dobré aj pre malinké v brušku, to len tak na zmiernenie stresu. Mne sa toto osvedčilo, ale každému može sadnút niečo iné.
Davaj si na seba pozor a oddychuj, nech babo pekne rastie❤️ Drzim palce, nech ten smutok a zial prejdu rychlo, mas sa z coho tesit, a velky dovod zit🤰❤️
Mam kolegynu, presne toto zazila. Po pohrebe zistila ze je tehotna.
🍀✊🌷
@sfet ahoj prihlásila som sa na hypoterapiu v nasom meste, vyzdobila som si vianocny stromcek, dokonca dnes som vysla von..myslim, ze sa vsetko na dobre raz obráti.
@bielasovicka tak ho skus vysadit, tak zistis co ti ostatni hovoria ;) ked budes mat hnacku a triasku
V každom prípade neber nič na ukľudnenie ani na spanie. Všetky tieto lieky ťažko poškodzujú plod, najmä v prvých 4 mesiacoch. Veľa odpočívaj a mysli na budúcnosť s dieťaťom. Ono je pre teba prioritou č. 1. a ak sa dokáže, že si v tom, potom aj PN dlhodobejšie nebude problémom. Myšlienky preorientuj na plánovanie budúcnosti.
Ahoj, to je super, hipoterapia je super, na ňu som tiež kedysi chodila po traume po šikane na škole. Cítim z tvojho príspevku pozitívne naladenie, všetko bude dobré, neboj.
@llull nieje návykový, ale sem tam po ňom siahne😂 prečo asi🙄
@matilda2015 Ahoj. Mne zomrel priatel necakane pred 1 rokom. Boli sme spolu 3 roky. Takze aj teraz ked mas rodinu a manzela myslis casto na svojho priatela? Ako si sa dokazala znovu zalubit? Ja na svojho priatela myslim v podstate stale, aj ked uz mam obcas lepsie chvile a zacinam sa aj viac socializovat stale je to vo mne....
.Ja si vobec neviem predstavit ako sa znovu zalubit, po takej nahlej a tragickej strate. ....Prezila som 1 rok, ktory som neverila, ze prezijem..Je mi velmi luto tvojej bolesti a straty aj po tolkych rokov to musi byt podla mna bolestive..Ak mi nebudes chciet viac povedat, pochopim to.
@gesture ahoj, stále na neho budeš myslieť, ja na neho myslím stále....je to proste vo mne, a navždy bude....dokázala som sa zaľúbiť, aj si svojho manžela vážim a mám ho rada, ale už nikdy asi nebudem milovať tak ako toho predtým....naozaj ten čas pomôže, treba sa zamestnať aj keď myslieť na neho neprestaneš...teraz je to už lepšie, už to nie je taká bolesť...je to skôr pekná spomienka, proste kým budem žiť bude aj on žiť vo mne...neviem ako inak by som to opísala, len to už nie je také bolestivé, človek sa s tým postupne zmieri, ale nikdy nezabudne....
@gesture ale to zaľúbenie tiež nebolo hneď, trvalo to dlho...
Ahoj autorka, ako sa máš ? Potvrdila lekárka tehotenstvo?
Držím ti veľmi palce vo všetkom
Posielam ti objatie❤️❤️❤️
Úprimnú sústrasť 😔

V prvom rade prajem úprimnú sústrasť, hlavne sa drzkaj a prajem veľa síl. Chápem ako sa cítiš, veľmi to boli,keď človek príde o niekoho koho veľmi ľúbil. Všetko vylieči čas, určite chod za tvoju doktorku,povedz jej čo sa stalo a ak je normálna a ma trocha súcitu, tak ti isto vystaví PN.
Ešte raz drzkaj sa.