icon

Môže pocit cudzieho telesa v krku súvisieť s prácou?

messi6969
26. jan 2025

Ahojte , už nejaký čas mam pocit cudzieho telesa v krku
Keď chodím do prace tak to mávam hlavne vtedy keď si lahnem. Ale bol som na PN pred sviatkami a mal som pred pn tiež taky pocit a ako som bol doma tak vôbec. To isté aj cez Vianoce, bol som doma prvých par dni som mal ten pocit ale potom už vôbec a keď som prišiel do práce tak zas.. Mám fyzicky náročnú prácu (hlavne pre chrbat) mávam aj zlé držanie tela pretože to ta práca kvázi vyžaduje..
Bolieval ma pred 2 mesiacmi dosť chrbat tak som si dal spraviť Magneticku hrudnej a krčnej a všetko ok ale povedala neurologicka že pretazene svalstvo možno..

*Chcem sa vás preto spýtať par veci a to že či ten pocit v krku môže byť zo zlého držania tela alebo kvázi z tej prace ktorú vykonavam
*A vlastne keď mi robila magneticku krčnej a hrudnej tak by videla že mám niečo v krku alebo tak nie ? Lebo mam to cdčko co dávajú z magnetickej a je tam normálne aj obraz z predu a všetko vidiet ale nevyznám sa v tom
Ku doktorovi idem až štvrtok preto sa pýtam

xlucia
26. jan 2025

vysoko pravdepodobne to je z krcnej chrbtice

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
messi6969
autor
27. jan 2025

@kittykat22 fyzio idem až v marci lebo tam majú volne len najbližšie

lucka_ke
27. jan 2025

môže to byť zväčšená štítna žľaza, alebo ak máš reflux tak podráždený pažerák, v každom prípade treba ísť k lekárovi nech ťa pošle na vyšetrenia