icon

Môže pokazený puding spôsobiť náhlu nevoľnosť?

20. sep 2024

Ahojte, od rana som upratovala, nejako som nemala čas ani sa najesť. Rýchlo pomedzi upratovania som zjedla jeden puding, ktorý som uvarila včera. Asi 2 hodiny po tom pudingu mi prišlo strašne zle, fakt strašne. Potila som sa, strašný tlak na žalúdku som mala a celkovo mi bolo tak na odpadnutie. Následne som sa povracala a pol hodinu na to ešte hnačka. To bolo asi okolo 10;30, potom ma ďalej tlačil hlavne ten žalúdok, zaspala som a keď som sa zobudila už bolo všetko ok- vlastne až do teraz. Zostal jeden puding - manžel ho vyhodil, ze už bubloce.. V tom ma napadlo, že ja som teda asi ráno tiež zjedla pokazený. To je jedine čo ma napada prečo mi bolo tak zle. Myslite, že to môže byt z toho? Že som to zjedla a za dve hodiny taká nahla nevoľnosť? Hľadám nejakú príčinu, že prečo. Lebo tak ťažko mi asi ešte nebolo..

majamat
20. sep 2024

tazko povedat,a le mozno ti bolo zle z pudnigu,lebo nebol ok.
no mne osobne by bolo z kazdeho pudingu zle, ak by som ho jedla nalacno.
na moj vkus je puding moc zaky zleatinovy chyba tam nieco take tuhe/pevne,syte. takze nalacno ja toto nemozem.

ak ti nei je tzle, neries. priapdne aj zivocisne uhlie, to ti nezaskodi.

deti95060810
20. sep 2024

nebol v chladničke?
u nás sa bežne zje puding aj na druhý deň, nikomu nič nie je, len samozrejme je v chladničke...

autor
20. sep 2024

@deti95060810 nie nebol. Večer sme ho zabudli dat. No práve podľa chuti sa mi nezdal pokazený

jaskolka
20. sep 2024

Mohol byť už pokazený, alebo si ho zjedla velmi hltavo a "sadol" ti na žalúdok. Nevoľnosť mohla byť kľudne z toho, je to v podstate otrava jedlom, organizmus si poradí sam.
Keď ti už je dobre, nerieš to, daj si ľahšiu stravu na druhý deň, aby si žalúdok oddýchol a hotovo,stáva sa.