icon

Môže pricviknutý nerv spôsobiť ostrú bolesť v bruchu?

15. jún 2025

Ahojte je možné mat od náhle pricviknuteho nervu v hrudnej chrbtici silnú ostrú bolest v bruchu a potom spodkami rebier? Plus silná bolest v chrbte v okoli 1-2 stavcov? Ďakujem ✊🏻😊

huxy
15. jún 2025

Myslím že môže.
Ja mám asi týždeň podobný problém. Začalo to zacviknutím nervu pod lopatkou, potom prešlo na bok hrudníka, niekedy mám pocit, že až ku prsníku.

autor
15. jún 2025

Ale až takým štýlom že sa až valam od bolesti po zemi? Brutálna bolest v bruchu nože a taký prstenec od chrbta na hruď ako keby taký rovnaký okruh a až do brucha 3-4 hodky to trvalo a potom som to daako rozchodil ale do vtedy sa ani chodiť nedalo

huxy
15. jún 2025

V takom prípade by som nečakala a šla s tým na urgent 🤷🏼‍♀️

autor
15. jún 2025

Bol som včera postrácali brucho povedali mi že nič tam neni teplotu nemám a pichli niečo na uvoľnenie E ta sio

luccija
15. jún 2025

Môžeš...aj si dostal lieky na uvoľnenie na doma?či máš ísť ďalej k Neuro, ortopéd?

autor
15. jún 2025

@luccija nič viac mi nepovedali len ak sa to vráti tak mám dojst na urgent toto iste som zažil asi vo februári taký istý priebeh a ta bolest v tom mieste v chrbtici v bruchu v rebrách takze neviem..:( plus viem že možno v tejto komunite ľudí dakto take daco zažil tak má to zaujíma

luccija
15. jún 2025

Tak vo vlastnom záujme choď k obvodnej jednorazova injekcia moc nepomôže aspoň ti dá flector či lieky na uvoľnenie svalstva či pošle ďalej, keďže si to mal opakovane

autor
15. jún 2025

@luccija Chodil som pravidelne rok fyzio skúšal som aj chiropraktika ale akosik nič mavam aj tlaky do hlavy pri skrceni bolieva má hlava tiež neviem už no chcem mat pokoj daako sa mi nedarí