icon

Môže problémy s chrbticou spôsobiť úzkosť a nepokoj?

21. dec 2024

Ahojte idem za vami po radu som kľudný človek nemám úzkosti ani nič ale boli má hrudná chrbtica hneď pod krčnou a od kedy má to tam boli tak som nepokojný až sa mi žalúdok chveje vsetko riešim precitlivené či za volantom alebo v komunikácii z niekým ale keď ležím tak je to čiastočne v poriadku ale ako náhle sa postavím búši mi výrazne srdce tlak letí do hlavy a hneď taký nepokoj chvenie končatín…. Chodim do posilky včera som bol bolel má ten chrbát až má pichalo v krku a taká že extra úzkosť cely čas rýchly pulz a aj extrasystoly som mal v kuse až kým som z fitka neodišiel dokáže toto chrbtica robiť ? Ak by sa tu našiel niekto kto má ale sa stretol s takýmto problémom dakujemmm a pekne požehnane sviatky všetkým prajem

Strana
z2
e3v3a3
22. dec 2024

Môžeš magnosolv 2x denne. Ja tiež tak užívam

autor
22. dec 2024

@vakatko vyskúšam aa nízkou hladinou magnezia netrpím

marek2805
12. feb 2025

@radulkova zdravim. A ako ste to vyriesila. Deje sa mi to iste. Akurát som na tom tak za 80 % iba lezim tých 20 percent cvicim vtedy ma to netlaci. Ale robim hlavne cviky na chrbte alebo na 4roch. Sediet a stat sa mi vôbec nedá. Akonahla svojím alebo sedím tak mi to tam tlaci a idem do toho ataku. Ked si lahn3m taknsa to ukludnuje

Strana
z2