Môže sa zmeniť výsledok CT hlavy za 9 mesiacov?
Dobrý večer. V januári mi robili čr hlavy a krku bolo to v poriadku. Momentálne riesim krčnú chrbticu s hlavu mám neskutočne bolesti zavraty. Veľmi sa bojím. Je nejaká šanca že keď bolo ct v januari čisté že sa mohlo dovtedy niečo vytvoriť v hlave? Nádor alebo niečo také ? Strašné sa bojím, niekedy mám neskutočne tlaky v hlave až stiapanie vzadu v hlave v hornej časti. Mohlo tam niečo nárast za 9 mesiacov?
Podobné som natom, ja mávam bolesti hlavy aj závraty, ako keby som bola opitá už cca 2 mesiace, bola som CT a MR mozgu negatívne, riešim teraz krčnu chrbticu ale môže to byť aj depresia a úzkosti.
Tiež z neurologickeho hľadiska všetko OK, ORL tiež vporiadku, neviem normálne fungovať už druhý mesiac, v hlave mam tlak a pocit tepla ako by mi tam niekto vylial horúcu vodu.
@anonym_autor samozrejme, ale rakovina to nebude. Skôr stredné ucho
@anonym_93dd88 ďakujem za odpoveď
Podobné som natom, ja mávam bolesti hlavy aj závraty, ako keby som bola opitá už cca 2 mesiace, bola som CT a MR mozgu negatívne, riešim teraz krčnu chrbticu ale môže to byť aj depresia a úzkosti.
Tiež z neurologickeho hľadiska všetko OK, ORL tiež vporiadku, neviem normálne fungovať už druhý mesiac, v hlave mam tlak a pocit tepla ako by mi tam niekto vylial horúcu vodu.
@anonym_71e5bb úplne to isté, mňa posiela neurologická na mr krčnej, ja už som zúfalá mám malé dieťa absolútne neviem fungovať, tiež mám také teplo, tlaky totálne štípanie vzadu v hlave nad usami, vždy som bola aktívna žena a teraz nechápem čo sa so mnou deje.
@anonym_71e5bb môžem sa spýtať čo vám robili všetko na orl? Tiež sa chystám ešte orl poriešiť
@anonym_71e5bb môžem sa spýtať čo vám robili všetko na orl? Tiež sa chystám ešte orl poriešiť
@anonym_autor len uši skontroloval aj sluch či to nieje to vnútorné ucho, ja tiež takto fungujem už dva mesiace, neurologička povedala že z jej strany som vporiadku a mam ísť k psychiatričke🙈🙈 obvodná mi predpísala liek na úzkosť ale je to ešte horšie tak som zvedavá či zaberie časom
@anonym_autor len uši skontroloval aj sluch či to nieje to vnútorné ucho, ja tiež takto fungujem už dva mesiace, neurologička povedala že z jej strany som vporiadku a mam ísť k psychiatričke🙈🙈 obvodná mi predpísala liek na úzkosť ale je to ešte horšie tak som zvedavá či zaberie časom
@kris_tin_ toto určite nebude psychického pôvodu podľa mňa
@kris_tin_ toto určite nebude psychického pôvodu podľa mňa
@anonym_autor podľa mňa to bude z krčnej chrbtice, mala som podobné ťažkosti, po napravení vyskočených stavcov sa to upravilo. MR, ani iné vyšetrenia nič neukázali
@anonym_autor podľa mňa to bude z krčnej chrbtice, mala som podobné ťažkosti, po napravení vyskočených stavcov sa to upravilo. MR, ani iné vyšetrenia nič neukázali
@anonym_52287d a ako vám prišli nato že máte vyskocene stavce? A kým to riešiť s fyzio ?
@anonym_52287d a ako vám prišli nato že máte vyskocene stavce? A kým to riešiť s fyzio ?
@anonym_autor sono
@anonym_autor sono
@anonym_52287d tak sono ukazalo a mri nie ?

@anonym_autor samozrejme, ale rakovina to nebude. Skôr stredné ucho