Môže Seroxat spôsobovať únavu po prvej dávke?
Ahojte,dnes som užila prvú tabletu AD seroxat a som neskutočne unavená,malatna. Môže to byt hneď po prvej dávke ? Ďakujem
Nie. To si nahováraš.
@koniarova absolutne si nič nenahovaram,ja som pri zmysloch,nemám AD na depresiu,ale na úzkosti 🙂 doteraz som nebola taká malatna,až odkedy som si dala ráno seroxat a na obed na mna prišiel útlm,ktorý trvá doteraz.
Kiežby AD účinkovali tak rýchlo, ako si myslíš. Bohužiaľ, dva tri týždne minimálna doba.
@koniarova ja viem,že neucinkuju tak rýchlo,to mi je jasne. Ale ci to môže byt vedľajší účinok.
Nie. Pochybujem.
Ak má vo vedľajších účinkoch malátnosť, tak to podľa mňa môže byť aj po prvej dávke
Moze byt. SSRI tak funguju. Nevadi, vytrvaj, telo si navykne. Ale AD su na dlhu trat, mozog sa musi adaptovat na novu chemicku rovnovahu. Mesiac je minimum, co to trva.
@drahomirrra juuj a to ešte som len na polovici po týždni mám ísť na celu tak to bude asi extrém
Nebude, neboj. Ssri su dobre lieky, len si treba navyknut.
zvycajne pociatocna unava pri nasadeni zacina okolo tyzdna a je to bezne, to prejde casom
Prečo si to hovoríš už teraz? Že to bude extrém? Mala si 1, slovom jednu tabletku. Daj tomu šancu. Teda vlastne len polovicu.
Jasne, ze moze. Raz mas v tele cudziu latku, telo to citi. Ono sa postupne prisposobi.
Dobrý deň,prosím vás,dnes som užila 3 dávku AD a príšerne sa cítim,mám pálenie tela,pocity na zblaznenie,horšie závraty,nepokoj,dala som si aj frontin,aj tak to je take všelijaké. Prejde to ? Mám pocit ze je to nekonečne :(
Prejde to. 3 dni sú strašne málo, vydrž 2-3 týždne.
@drahomirrra ráno som mala kŕče po uziti tablety asi hodinu a pol,napinalo má na vracanie,úplne zle to som nejak predychala prešlo to do hodinky a poobede na mna prišlo pálenie tela,nával tepla úplný,nepokoj .. dnes som vzala 4 dávku..
Ano, toto su zvycajne vedlajsie ucinky. Najma to uvodne zhorsenie, palenie tela a zaludocne issues. Vydrz.
Ahoj prosím ta prešlo to?lebo ja užívam dnes 4.den a to je teda katastrofa.odvcera vecera tocenie hlavy príšerne uzkosti nepokoj nervozita.volala som psychiatricke a ta mi hneď vymenila lieky.zda sa mi to strasne skoro
Dobrý deň,prosím vás,dnes som užila 3 dávku AD a príšerne sa cítim,mám pálenie tela,pocity na zblaznenie,horšie závraty,nepokoj,dala som si aj frontin,aj tak to je take všelijaké. Prejde to ? Mám pocit ze je to nekonečne :(
@stanusa1981
@anonym_autor ako sa máte dnes?
@stanusa1981
@anonym_autor ako sa máte dnes?

nie...