icon

Môže slabá štítna žľaza ovplyvňovať môj výkon vo florbale?

lea36
15. okt 2019

Ahojte mám tu problém už niekoľko mesiacov sa venujem floorballu a tento problém sa objavil nedávno bojím sa pretože ani mamina mi nevie povedať čo mi je a k lekárke neviem či mám ísť . Mám 14r. A mám aj slabú štítnu žľazu . Problém je ten že ak dlhšie behám napr 5-10' mám stav na odpadnutie . Trasiem sa zblednem je mi na vracanie točí sa mi v hlave slabo vidím a mám zaliahnuté uši ak si nesadnem alebo sa neopriem o hokejku tak odpadnem pitný režim mám správny pijem len čistú voduprosim poradte tomuto športu sa chcem ďalej venovať 😔❤️

limetka69
15. okt 2019

@lea36 málo sacharidov, musíš pred tréningom, zápasom si dopriať rýchlu energiu, to je všetko 🙂

evinkakub
15. okt 2019

kolko vazis??? podla mna je to tiez tym, ze ti moze chybat cukor...

lea36
autor
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
15. okt 2019

@lea36 sla by som k lekarke. Taketo stavy nie su v poriadku. Moze to byt nieco banalne, ale aj nieco, co treba vysetrit a co da s liekmi zvladnut.

galioska
15. okt 2019

@lea36 sacharidy dopĺňať, nebáť sa ich, tie správne sú prospešné, niesu strašiak ako to niektoré diéty vidia

ciola
16. okt 2019

@lea36 a koľko meriaš na takú váhu? daj si cukor, mäso, sacharidy, zdravé tuky neboj sa máš 14 keď nebudeš jesť nebudeš vládať a nakoniec ochorieš

drsmolinka
16. okt 2019

Pri stitnej zlaze by ti byvalo zle casto nie iba pro sportovani, ak ti je zle pri zatazi moze ti chybat cukor resp nizsia vaha, zla strava alebo aj nieco ine, mozno vhodne ist aj ku kardiologovi....vsetko zalezi od tvojej zivotospravy mozno fakt staci viac stravy bohatej na vitaminy a mineraly plus sacharidy