Môže stres a úzkosť spôsobovať extrasystoly?
Ahojte priatelia otázočka na ľudí ktorý sú ako ja ak náhodou taký sú prvá otázka je že môžem zo psychiky a úzkosti panickych atakov mat extrasystoly ? Rana za ranou ? Alebo napríklad včera sme mali zo školy stretavacku trochu sme opili pogrilovali a strhla sa hádka bitka medzi chalanmi ja som ostal ako vždy riadne vystrašený/ silný atak a až mi taký výboj vyletel v hrudi a začal veľmi rýchly tep a vynechavanie za vynechavanim rozdeľoval som ich ale mal som strašne stavy som tip človeka ktorý je odjakživa citlivý na stres reakcie hádky bitky a podobne ale posledné dva roky si to moc všímam a je to horšie bol som už psychológ psychiater. Extrasystoly v priebehu dňa nemavam len fakt pri takýchto situáciách a neviem čo s tým srdce mám v poriadku aj vsetko ohladom kardio ale aj tak je to strašne nepríjemne a bojím sa že týmto mu ublizujem keď mi vynecháva. Daake rady kamaráti a či si myslite že je to v poriadku ? Ďakujem krásne
Ja som mal rok dosť problemy úzkosti panické ataky a ti mi ich spúšťalo deň čo deň ale teraz ich nemavam len fakt v riadnej stresovej situácii ako napríklad ten včerajšok a tep sa neukludni aj pol hodinu a ani to vynechavanie
A doktorov som pobehal zevraj to je neškodne
@mirokub ďakujem ti za správu úprimne ja to už nechcem prežívať je to veľmi nepríjemne keď rana za ranou ti vynecháva srdce v tedy som psychicky na nule ešte viac väčšinou keď sa snažím tým nerozhodit tak ich tak silno necítim ale keď má s nich chytí atak tak ak mám pocit že mi srdce zviera

@anonym_autor môže sa to stať niekedy, ale určite sa poraď s lekárom,