icon

Môže stres zo sna spôsobiť fyzickú bolesť?

19. aug 2025

dnes sa mi stalo ze sa mi snival zly sen a zacalo ma pichat na pravo ako je zlcnik
je mozne ze to z rtoho sna som mala stres a pichalo alebo preco
v zivote som taku bolest nemala
a vecer som mala hrozno, chleba s maslom a cibulou
uz dlshie beriem lieky na zaludok a bolesti mi praveze prestali a toto zacalo.
nema niketo skusenost ze v noci podobne zazil?
akoze zo sna mat stres a potom bolest?
ja v reale neviem ci sa mi snivalo ci bolelo naozaj som bola tak vydesena ze som mimo.
samozrejme idem aj za lekarom.
ale ci sa niekomu stres v sne premenil do fuzickej bolesti v reale
nemyslim ze som to mala z jedla. pretoze zvyknem tasie veci jedavat na veceru a jedla som o 19.30 a sla spat po polnoci praveze mi vobec nebolo tazko, vobec.
ale bo moze byt bolest z vetrov stale na jednom mieste?
na ob ed som mala kyslu kapustu.

autor
19. aug 2025

cibule som mala malinko a anoviem cibulu by som nemala vobec.

mamina7070
19. aug 2025

naco lekarovi hned ? ved sama si to robis
mas problemy s travenim beries lieky a das si take kombo ze kyslu kapustu hrozno a surovu cibulu? uvar si rascovy caj alebo si daj espumisan na zastavene prdy

autor
19. aug 2025
@mamina7070

naco lekarovi hned ? ved sama si to robis
mas problemy s travenim beries lieky a das si take kombo ze kyslu kapustu hrozno a surovu cibulu? uvar si rascovy caj alebo si daj espumisan na zastavene prdy

@mamina7070 vetry zastavene nemam vobec.stolica pravidelna. mame v rodine rakovinu zaludka a pankreasu, mozno prave preto sa bojim napriklad? nikdy ma takto nebolel a cibule hrozna som mala malinko?

hipuska
19. aug 2025

no, skôr to býva naopak. Niečo ťa skutočne bolí a ta bolesť sa premietne do sna. Napr. mne sa dnes v noci snivala akasi somarina, ze sme sa pohadali s kamaratkou, ta ma posotila a ja som spadla a udrela si chrbat. No a mala som total modrinu. A keď som sa zobudila, zistila som, že ma seklo...a podobne sa mi sniva casto..ze som si zlomila nohu a rano mam nohu strpnutu...

autor
19. aug 2025
@hipuska

no, skôr to býva naopak. Niečo ťa skutočne bolí a ta bolesť sa premietne do sna. Napr. mne sa dnes v noci snivala akasi somarina, ze sme sa pohadali s kamaratkou, ta ma posotila a ja som spadla a udrela si chrbat. No a mala som total modrinu. A keď som sa zobudila, zistila som, že ma seklo...a podobne sa mi sniva casto..ze som si zlomila nohu a rano mam nohu strpnutu...

@hipuska mala som to 1x taketo. bolest velaraz citim, mavam nocne mory niekedy, toto bolo ine.

januska12323
19. aug 2025

Po tej kombinácii by bolo zle každému. Daj si diétu a nekombinuj všetko na čo máš chuť. Lekára netreba.