icon

Môže to byť bedrový kĺb?

ppetinka
26. dec 2022

Ahojte min.rok 11/2021 sme prekonali covid. Odvtedy ma bolí hlavne na pravej strane tá medzera medzi podbruškom a nohou ...neviem, ako sa tomu odborné hovorí....slabiny ? Bola som hneď po covide na preventívnej u gynekológa a tam všetko ok. Bola som u obvodnej, CRP ok, ale obvodná ma odbila, že po covide je každý ubolený. Potom nastalo obdobie, kedy ma to takmer nebolelo, neriešila som. Teraz je tá bolesť však horšia. Začínajú má bolieť aj kolená, panvove kosti akokeby mi ich niečo ťahalo, keď si cupnem, akokeby má v tej strbine na pravej strane niečo tlačilo.Nohy mám akokeby slabé, stuhnuté, aj stehná také akoby boľavé, ťažké... ... Okrem toho mám skoliozu, problémy s SI kĺbom. V r.2016 som bola u fyzio a napísala mi do papierov: incip. arthroticke zmeny na bedrových kĺboch. Vraj o cca 10r sa mi to môže začať prejavovať...myslíte, že je to artroza - tie bolesti? Pravú stranu mám aj dosť zaťaženu, keďže nosím po rukách 13kg dcérku :(:samozrejme, hneď v januári idem na ortopédiu. Ale straší má tá bolesť a človek si už všeličo namysla .....:

Strana
z2
gabikamacikova
1. apr 2025

@cukrik93 uvidíte čo povie MR, to bude kľúčové. A ťažko sa ešte hodnotí ako po výmene, lebo je tomu len 13 dní...o dva dni idem len na stehy.

cukrik93
1. apr 2025

@gabikamacikova no to ste ma celkom potesili..ze ma konecne vyber lekara nesklamal..tak potom asi Vas vcera spominal,lebo som hovorila o mojom veku a ako ma kazdy odpinkava..nakolko mam len 31 rokov,ale ja som mala vrodenu vadu na klboch a preto zrejme tie problemy..neskusal u vas aj tie biodermalne nite? Jasne Mr bude klucove,som sama zvedava ako sa to u mna zmenilo za tych 5 rokov..kedy nebol nikto schopny to riesit..kazdopadne zatial dakujem a pevne verim ze Vam bude lepsie 🙏☺️ dajte vediet o par tyzdnov ze ako budem rada ☺️

gabikamacikova
1. apr 2025

@cukrik93 bola som na tom zo dva krát, utlmilo to jemne bolesti, ale sám dr.mi povedal,že to nebude mať význam v mojom prípade...kľudne sa mi pripomente za pár týždňov, dám vám info 😀

cukrik93
1. apr 2025

@gabikamacikova mne to dal vcera ale teda mam z toho zmiesane pocity,a zvlastne bolesti,tak cakam ci to povoli alebo ako bude 🙈 jasne napisem,som zvedava ako sa vam bude darit ☺️ dakujem zatial za info

Strana
z2