icon

Môže to byť pásový opar?

14. nov 2025

Zdravím, mohol by byť toto pásový opar?
Nikdy som nič podobné nemala

Ďakujem za názory

Môže to byť pásový opar?
deedol
14. nov 2025

pasovy opar zvykne byt na tele - od chrbtice smerom dopredu pozdlz rebier. nemyslis herpes? a teda neviem sa vyjadrit, lebo fotka je nekvalitna.

martinmmartin
14. nov 2025

Herpes je iny, totok bude iba zamastena zgrana s upchatymi zapalenymi pormi

ikonica
14. nov 2025
@deedol

pasovy opar zvykne byt na tele - od chrbtice smerom dopredu pozdlz rebier. nemyslis herpes? a teda neviem sa vyjadrit, lebo fotka je nekvalitna.

@deedol moze byt kludne aj na tvari a zvlast nebezpecny je v oku... Ale toto na foto tazko povedat... Inac pasovy opar je tiez herpes... Zoster...

majamat
14. nov 2025

vyzera ti skor na pupaky, zapalene, zahnisane, aj ked ako to bolo spomenute, fotka je dost nekvalitna.

aurelia2000
15. nov 2025

Nejde len o pupaky, dôležitá je bolesť, tŕpnutie časti hlavy a to v dosť neznesiteľnej miere, neurológ alebo kožný lekár predpíše antivirotika a analgetiká.
Ty iné priznaky nespominas, takže toto bude iba pleťový problém, našťastie.

telefon00
15. nov 2025
@aurelia2000

Nejde len o pupaky, dôležitá je bolesť, tŕpnutie časti hlavy a to v dosť neznesiteľnej miere, neurológ alebo kožný lekár predpíše antivirotika a analgetiká.
Ty iné priznaky nespominas, takže toto bude iba pleťový problém, našťastie.

@aurelia2000 presne,.pásový opar spôsobuje pálenie, svrbenie a veľmi nepríjemné pocity na mieste jeho výskytu.

autor
15. nov 2025

Vďaka za názory

Nikdy som takéto nepríjemné vyrážky nemala, preto som sa chcela poradiť.

(Nie, nestipe to.)

ikonica
15. nov 2025
@anonym_autor

Vďaka za názory

Nikdy som takéto nepríjemné vyrážky nemala, preto som sa chcela poradiť.

(Nie, nestipe to.)

@anonym_autor ja ked som mala pasovy opar, tak ma to miesto svrbelo, neskor az bolelo, citlive na dotyk, palenie.

larinka552
15. nov 2025

Neni to nahodou po depilacii?

majamat
15. nov 2025

pasovy opar je veru vlemi boelstivy. je to praticky virovy zapal nervu. to nie je kozny problem, ale neurologicky

bonboniera
15. nov 2025

Mas to iba okolo ust? Môže to byt dermatitida.