icon

Môže to byť trombóza?

8. feb 2021

Ahoj mam 22rokov a skoro3tyzdne mam takuto nohu boli to a jetam hrcka octanove zabaly nepomohly ani nijake masticky.. Co som skusala.. Na nete ked som hladala vyhodilo mi to ze su to priznaky trombozy...a hovorili mi ze som sa mozno len niekde buchla.. Ale tak dlho by to trvalo? A rano ked vstanem to take nemam mam to blede a aj menej opuchnute ... Ako zacnem chodit v priebehu dna to mam taketo dakujem .

Môže to byť trombóza?Môže to byť trombóza?Môže to byť trombóza?
panelacikova
8. feb 2021

Ahoj, ak to máš takéto 3 týždne, určite by som utekala k lekárovi...

svadlena2021
8. feb 2021

A nie skôr začínajúci ruža. Ja mám problémy so žilami a preventívne u mna riešili trombozu , pichali mi fraxik ak by si mala mat trombozu v týchto častiach nohy príznakom je opuchnuté celého predkolenia, je červená a tepla. Toto je ohraničené jedno miesto ..

autor
8. feb 2021

Dakujem za odpovede idem si precitat o tej ruze neviem co to je este som nepocula 🙈🙈

autor
8. feb 2021

No tak asi radsej pojdem ku koznej .. Pozerala som fotky pri ochor. Ruza.. Tak hadam to nebude onoo

autor
8. feb 2021

No teraz to zas uz nemam take cervene ale dost opuchnute a tvrde ...obcas to mam cervene obcas fialove trz take. Zlto cervene ...

petamich
8. feb 2021

pri tromboze zvykne opuchnut cela koncatina (podla toho, kde tromb upcha zilu/cievu), ja som mala opuchhutu celu nohu ale tak, ze o par hodin uz som nenatiahla nohavicu, kazdopadne chod radsej k lekarovi, nikto z nas tu zrejme uplne odbornik nie je (nechcem sa nikoho dotknut) a to ze mne pri tromboze opuchla cela noha, nemusi byt vzdy tak, radsej nech to skontroluje lekar ak je to nahodou nieco vazne, drzim paste!

autor
8. feb 2021

@petamich dakujem pojdem 😊

svadlena2021
8. feb 2021

Hlavne aby to nebolo nič vážne , držím palce 🙏

liviaantolova26
8. feb 2021

Ahoj neustúpilo ťa niečo v tomto obdobi je to blbá otázka ale predsa sestra toto iste mala 2 mesiace po uštipnutí môžeš mat len reakciu na hmyz jej na to nič nepomáhalo trochu odpuchlo po studených zabaloch

thewitch
9. feb 2021

Určite bež k chirurgovi, ten bude aj najlepšie vedieť čo s tým

fiona203
9. feb 2021

Môže to byť aj zápal povrchovej žily, nie trombóza. Treba každopádne vyšetrenia na stanovenie diagnózy.

majamat
9. feb 2021

pride mi to ako reakcia na ustipnutie.

dada0902
9. feb 2021

Ja ked som.mala trobozu tak som.mala taku hrcku na zile ta hrcka bola tvrda a pri prechadzani po.nej som.citila gulku ktora sa pohybovala to miesto ma bolelo a palilo v nemocnici to potvrdili a dali mi injekcie na rozriedenie krvy
Neviem ci je to to iste

kukulienkalenka
10. feb 2023

Ahoj ak keď viem že je to už dávno chcela by som sa opýtať ako si dopadla ? Čo to vlastne bolo??

nttnnt
19. máj 2024

@dada0902 dobry den aktualne mam nieco podobne hrcku tuhu na zile ale nic ma neboli, len tuhu gulicku mam kusok vyssie nad zhybom ruky. Tu trombozu vam potvrdili aj nejakym sonom alebo akym vysetrenim este prosim? A inekcii si nahodou nepamatate ako dlho boli ? Dakujem…inac ani neviem ako dlho ju tam mam nasla som ju v podstate nahodou ale je to na zile 🤦🏽‍♀️

dada0902
19. máj 2024

@nttnnt zdravím keď som s tým bola na pohotovosti prv mi dali masticku na modriny 🤦 potom keď som po pár dňoch išla znova spravili mi sono a tam zistili ze je tam hrčka mňa to miesto ale aj palilo predpísal mi klasické injekcie na riedenie krvi neviem už názov aký je myslím ze 7-10dni to bolo mi ich muž pichal do brucha

nttnnt
19. máj 2024

@dada0902 aha no ja sa chystam k obvodacke tak som zvedava btw nepamatate si ci vam spominali ci tento typ je nebezpecny ?? Doktorke sa dostanem utorok a som trochu v strese z toho aktualne ako listujem internetom🤔

mamatroch
19. máj 2024

Ako si nakoniec dopadla? Co to bolo?

dada0902
19. máj 2024

@nttnnt nie nejako to exkta neriešili iba predpisali injekcie plus octanovu masť a viazať gazou ono skôr ta trombóza vzniká na nohách ja som mala na ruke presne v jednej vedsej zile preto prv doktor na pohotovosti s toho nič nerobil a predpísal mi len masť na modriny pri opetovnej návšteve za dva dni už poslali na sono a už liečili ale mňa tá ruka pálila neviem ako si na tom ak to není bolestivé tak to dúfam do utorka počká možno máš niečo iné

nttnnt
20. máj 2024

@dada0902 no len obcas citim jak keby ju mam presilenu, hrcku som nasla uolne nahodne…

saraken2
23. máj 2025

Ahojte prosim ako ste dopadli? Ja mam teraz dve ta vacsia sa mi zda ze je uz bledsia bola mega velka dost svrbela tvrda a hrca .. len zrazu je tam aj ta mensia a viem ze nebola 😒

jajka2412
30. nov 2025
@saraken2

Ahojte prosim ako ste dopadli? Ja mam teraz dve ta vacsia sa mi zda ze je uz bledsia bola mega velka dost svrbela tvrda a hrca .. len zrazu je tam aj ta mensia a viem ze nebola 😒

@saraken2 dobry deň čo ste to mali nakoniec ? Mám niečo podobne už dlhšie bola som u dr. Dal mi masticku ale dako nepomohla