Može zápal pľúc spôsobiť zachrípnutie a bolesť chrbta?
Ahojte.Od včera som zachrípnutá,-niekedy aj nemám hlas.(boli sme na svadbe a v aute bola zapnutá klíma -som na to háklivá) Dnes bolesť hrdla a bolesť chrbta -musela som dať nurofen .Ďakujem za odpoveď.
@nikoleta1872011 kludne od klimy, si len prechladena, zapal pluc sa prejavuje kaslom. Mna bolelo ucho, na orl nic nenasli...ze od krcnej chrbtice....v praci je v lete horuco, prievan, klima...sedi to.
@nikoleta1872011 kludne od klimy, si len prechladena, zapal pluc sa prejavuje kaslom. Mna bolelo ucho, na orl nic nenasli...ze od krcnej chrbtice....v praci je v lete horuco, prievan, klima...sedi to.
@euka210 ja inác mám problém s chrbticou....v noci som veľmi nespala lebo začalo ma chrbtica páliť aj brnenie celého tela ,ale mám aj tetaniu a hlavne vtedy to zvykne byť....ale teraz má nebolí,tak asi tak ako píšete
Zapal pluc nemyslim ale ked ti rano bude rovnako zle alebo horsie mozes normalne ist k doktorovi a budes mat istotu
@vanilkovazmrzka dnes idem aj tak ku Dr.lebo veľmi neviem rozprávať kvôli strate hlasu ,aby mi na to niečo dal.

Zapal pluc nemyslim ale ked ti rano bude rovnako zle alebo horsie mozes normalne ist k doktorovi a budes mat istotu