Môže vysoký tep v noci súvisieť s histamínovou intoleranciou?
Mala som o 4,15h tep 139. Po vitC, kvercetine a mg sa ukludnil. Mam hit. Moze to mat suvis? Nic mi nehrozi? Srdce mam ok.
Môže... Ale aj nemusí... Ja mám za sebou všetky vyšetrenia ako kardio, endo atď., skvelé výsledky a deje sa mi presne toto z histaminu...
@anonym_85d49d co ti na to pomaha?
Môže... Ale aj nemusí... Ja mám za sebou všetky vyšetrenia ako kardio, endo atď., skvelé výsledky a deje sa mi presne toto z histaminu...
@anonym_85d49d aky najvyssi tep si mala? Kedy treba k dr.?
@anonym_85d49d aky najvyssi tep si mala? Kedy treba k dr.?
@anonym_autor nemusí sa to diať len pri zvýšenom histamíne, aj keď si prekyslíš organizmus nevyváženou stravou, vtedy telo stráca elektrolyty (Mg, Ca, K..) môže sa zvýšiť tep, nastane búšenie srdca... pridaj do stravy viac zeleniny, ovocia s vyšším obsahom vitamínu C a elektrolytmi, alkalizujú telo, uvoľňujú napäté svalstvo - srdce, žalúdočné kŕče, bolesti hlavy...
Užívaj kolagén, spevňuje črevnú výstelku, aby sa čo najmenej histamínu a kyselín dostalo do krvi. https://www.kompava.sk/acidoza-prekyslenie-orga...
@anonym_autor nemusí sa to diať len pri zvýšenom histamíne, aj keď si prekyslíš organizmus nevyváženou stravou, vtedy telo stráca elektrolyty (Mg, Ca, K..) môže sa zvýšiť tep, nastane búšenie srdca... pridaj do stravy viac zeleniny, ovocia s vyšším obsahom vitamínu C a elektrolytmi, alkalizujú telo, uvoľňujú napäté svalstvo - srdce, žalúdočné kŕče, bolesti hlavy...
Užívaj kolagén, spevňuje črevnú výstelku, aby sa čo najmenej histamínu a kyselín dostalo do krvi. https://www.kompava.sk/acidoza-prekyslenie-orga...
@anonym_03ff30 jej.dakujem.ano, cez vianoce som jedla krizom-krazom, tak by to sedelo😁🙉
@anonym_03ff30 zeleniny jem dost, ovocia pomenej, do kase lyofizil.cucoriedky
@anonym_03ff30 zeleniny jem dost, ovocia pomenej, do kase lyofizil.cucoriedky
@anonym_autor zníž príjem potravín, ktoré zbytočne prekyslujú telo, hlavne tie bez živín - výrobky z bielej múky, cukor, kysnuté pečivo, koláče, biele cestoviny, margaríny, mäsové výrobky, priemyselne spracované potraviny, káva, čierny čaj, sladené nápoje, alkohol... Hlavne sa vyhýbaj stresu, vtedy telo stráca najviac minerálov a vitamínov, pridaj viac spánku + kúpeľ s epsomskou soľou a levanduľovým olejom..
@anonym_85d49d co ti na to pomaha?
@anonym_autor mne iba pred jedlom Histapp, ak sa už stane zle nedobre, tak len čierne uhlie a príjem vitamínu C, ale to je prvá pomoc pre histaminika...
Ja ako histaminička keď sa už dostanemě do takého stavu rýchlo Concor 5 mg tabletku tu mám od internicky lebo všetko bolo v poriadku ale pre prípad mi dala že dať si polku alebo aj celú tabletku . Inak keď sa strsvujrm diétne ani polku nepotrebujem .