icon

Može zápal pľúc spôsobiť zachrípnutie a bolesť chrbta?

nikoleta1872011
15. jún 2025

Ahojte.Od včera som zachrípnutá,-niekedy aj nemám hlas.(boli sme na svadbe a v aute bola zapnutá klíma -som na to háklivá) Dnes bolesť hrdla a bolesť chrbta -musela som dať nurofen .Ďakujem za odpoveď.

vanilkovazmrzka
15. jún 2025

Zapal pluc nemyslim ale ked ti rano bude rovnako zle alebo horsie mozes normalne ist k doktorovi a budes mat istotu

euka210
15. jún 2025

@nikoleta1872011 kludne od klimy, si len prechladena, zapal pluc sa prejavuje kaslom. Mna bolelo ucho, na orl nic nenasli...ze od krcnej chrbtice....v praci je v lete horuco, prievan, klima...sedi to.

nikoleta1872011
autor
16. jún 2025
@euka210

@nikoleta1872011 kludne od klimy, si len prechladena, zapal pluc sa prejavuje kaslom. Mna bolelo ucho, na orl nic nenasli...ze od krcnej chrbtice....v praci je v lete horuco, prievan, klima...sedi to.

@euka210 ja inác mám problém s chrbticou....v noci som veľmi nespala lebo začalo ma chrbtica páliť aj brnenie celého tela ,ale mám aj tetaniu a hlavne vtedy to zvykne byť....ale teraz má nebolí,tak asi tak ako píšete

nikoleta1872011
autor
16. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Zapal pluc nemyslim ale ked ti rano bude rovnako zle alebo horsie mozes normalne ist k doktorovi a budes mat istotu

@vanilkovazmrzka dnes idem aj tak ku Dr.lebo veľmi neviem rozprávať kvôli strate hlasu ,aby mi na to niečo dal.