Môže zhrubnutá nadoblička spôsobiť úzkosti a panické ataky?
Dobrý deň chcel by som sa poradiť kedysik dávno mi začala tetania úzkosti panické ataky asi daake 3 roky do zadu v tedy som mal všetky možné vyšetrenia a jedno z nich bolo ENDO
a na CT mi zistili zhrubnutu nadoblicku a dali mi o rok kontrolné CT lebo že to môže byt mojou výškou ale id v Tedy som na nom nebol sú to daake dva roky myslite že ta zhrubnuta nadoblicka môže spôsobovať nečakane úzkosti panické ataky ? Lebo to mavam bezdôvodne a rozmýšľam že sa objednam na to kontrolné CT
Ja som mal robené krvné testy dva krát hormónov a boli v poriadku len toto kontrolné CT som trochu zanedbal
Ja som mal robené krvné testy dva krát hormónov a boli v poriadku len toto kontrolné CT som trochu zanedbal
@anonym_autor ak su hormony ok, tak myslim, ze to zhrubnute nadoblicky nesposobuju... tie panicke ataky... ale kludne si mozes popytat ziadanku na ct od toho lekara, co ti to vypisal predtym, pre pokoj duse, ze sa to s nadoblickami nemeni
Áno určite pôjdem lebo nejdem to radšej nechávať tak akože povedali že som vysoký to môže byt tým že to tak vykreslilo ale že o rok kontrola ale už sú to dva roky čo som nebol

@anonym_autor tak nadoblicka produkuje aj hormony, ktore sa ti vyplavia pri strese, ak mas zvysenu cinnost nadoblicky (moze to suvisiet s tym zhrubnutim), tak to kludne moze vyvolavat tie panicke ataky. By trebalo aj zajst za endokrinologom, ze co on na to