Môžem ísť 5 týždňov po cisárskom reze do solária?
Ahojte 😊 chcem sa spýtať, či môžem ísť do solária, keď som 5tyzdnov po sekcii?
Z vlastnej skusenosti. Naposledy som bola v solariu pred cca 8 rokmi. A uz nikdy by som si pokozku takto vedome neposkodzovala
Byt na prirodzenom slnku je ina vec, aj ked dnes uz aj obycajne opalovanie skodi. Dnes lutujem. Pokozka ti bude rychlejsie starnut. Raz si na to spomenies.
Ja som za solarko, tiez mi pomaha vycistit pokozku, aj mi skor zmizli jazvy po operacii, ale az po troch mesiacoch som sla...5 tyzdnov po operacii mi este v teple prichadzalo slabo a bala som sa zapalu, takze asi by som este chvilku pockala, ale ty uz vies, ako sa citis...
@evina231 ja uz dlho, uz vyse roka, ale pamatam si, ze mi lekarka vravela, ze telo je este slabucke a potrebuje oddych, regeneraciu, mne dokonca odporucla sa ani nekupat, dokonca ani vo vani, iba sprchovat ani nesaunovat ani neslnit/solarkovat aspon 2 mesiace...jazva je predsa len hlboka a treba jej dat cas nech je casom pekna🙂
@moni244 nechápem prečo riešite to,že žena má iné starosti 5 týždňov po pôrode...takže veci okolo dieťaťa sú pre vás starosti? Ja som rada,že ju mám pri sebe,ale to neznamená, že teraz budem dva roky ako šedá myška a nepôjdem ani len ku kadernícke, lebo mám "iné" starosti? 😱 nezabúdajte, že jed sa dieťa narodí, tak váš život nekončí 😉 teda aspoň môj nie 😊
@evina231 a vy neviete ze do porodnice gelove nechty nepatria??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 prepac ale musela som. 😀 sa tu strasne bavim celu temu. ty betar jeden..... jak sa opovazujes ujst od dietata a este po sekcii,?? fuj, ze ti hanba neni. sup sup do teplakov a k hrncom. 😀 😀 😀 😀 😀 ale necitaj recept z tabletu... bacha na raka. 😀 😀 😀 😀 fakt prepac... musela som. 😀 😀 😀 😀 joooj, tearz ma zabite.
@evina231 no sak toto. toto na mk milujem... bud polozis otazku a dostavas odpovede na nieco uuuuplne ine ako si sa pytala alebo druha varianta, zadupu ta pod ciernu zem. fuuuu, ale teraz uvazujem.... sak ani ja som ti neodpovedala... takze moja... do solarka???? si sa zblaznila? neopovaz sa... venuj sa plne malej a na slnko a postavu zabudni. 😀
no ale ne. teraz vazne... netusim aky vplyv ma solarko na jazvu. popravde som sa nad tym nikdy nezamyslala. ale som po dvoch sekciach august a maj a ani po jednej ma vobec nenapadlo jazvu nejako skryvat. a jazva je pekna, bleda. ale ja som asi divna. ja som jazvy vzdy na slnko otrcala, resp. neskryvla a vsetky mi pekne vybledli, tak ja ti nevim. ale to vis... to my z marsu mame tak. 😀 😀 😀 😀 😀

@evina231 voobec ma to nehneva mozno tak pisem bo som nepocujuca.