icon

Môžem ísť 5 týždňov po cisárskom reze do solária?

evina231
30. máj 2016

Ahojte 😊 chcem sa spýtať, či môžem ísť do solária, keď som 5tyzdnov po sekcii?

Strana
z2
rose32
31. máj 2016

@evina231 voobec ma to nehneva mozno tak pisem bo som nepocujuca.

evina231
autor
31. máj 2016

@bielavila jasné, aj tak sa ešte spýtam aj dr 😉 Ďakujem 😊a koľko si po sekcii?

zan33
31. máj 2016

Z vlastnej skusenosti. Naposledy som bola v solariu pred cca 8 rokmi. A uz nikdy by som si pokozku takto vedome neposkodzovala
Byt na prirodzenom slnku je ina vec, aj ked dnes uz aj obycajne opalovanie skodi. Dnes lutujem. Pokozka ti bude rychlejsie starnut. Raz si na to spomenies.

evina231
autor
31. máj 2016

@rose32 jaaaj tak prepacte 😊

rose32
31. máj 2016

@evina231 nic nic sa nestalo ja to len dobrom pisem ok.

evina231
autor
31. máj 2016

@zan33 jasné, je to škodlivé, ale tak teraz s malým bábom nemám možnosť ísť niekam a opaľovať sa,tak to chcem trošku takto poriešiť 😉

evina231
autor
31. máj 2016

@rose32 jasné 😊 ja viem,že je to škodlivé, ale tak všetko škodí 😣

laura1804
31. máj 2016

Ja som za solarko, tiez mi pomaha vycistit pokozku, aj mi skor zmizli jazvy po operacii, ale az po troch mesiacoch som sla...5 tyzdnov po operacii mi este v teple prichadzalo slabo a bala som sa zapalu, takze asi by som este chvilku pockala, ale ty uz vies, ako sa citis...

moni244
31. máj 2016

@evina231 tak si choď, keď si ho tak strašne obhajuješ 😉 veľa žien má iné starosti 5 týždňov po pôrode a je rado, že má dieťa konečne pri sebe a neriešia, ako vyzerajú pred okolím

bielavila
31. máj 2016

@evina231 ja uz dlho, uz vyse roka, ale pamatam si, ze mi lekarka vravela, ze telo je este slabucke a potrebuje oddych, regeneraciu, mne dokonca odporucla sa ani nekupat, dokonca ani vo vani, iba sprchovat ani nesaunovat ani neslnit/solarkovat aspon 2 mesiace...jazva je predsa len hlboka a treba jej dat cas nech je casom pekna🙂

inull5
31. máj 2016

@evina231 ja mam síce dva razy rezané brucho aké decká sa narodili h zime ale syn je po operáciách bruška,posledná bola v maji pred rokom a po operácii chodil normálne bez trička,aj po vybratí stehov.nič nescernalo,jazvy sú normálne pekne zahojene.

evina231
autor
31. máj 2016

@moni244 nechápem prečo riešite to,že žena má iné starosti 5 týždňov po pôrode...takže veci okolo dieťaťa sú pre vás starosti? Ja som rada,že ju mám pri sebe,ale to neznamená, že teraz budem dva roky ako šedá myška a nepôjdem ani len ku kadernícke, lebo mám "iné" starosti? 😱 nezabúdajte, že jed sa dieťa narodí, tak váš život nekončí 😉 teda aspoň môj nie 😊

zan33
31. máj 2016

@evina231 tak vsetko s mierou. V 20tke pokozka znesie vela, ale o desat rokov to mozes pocitit.

moni244
31. máj 2016

@evina231 človek tu nevraví o 2 rokoch, ale nie nadarmo je obdobia šesťonedelia, kedy sa má žena šetriť, nechápem, čo nemôže solárko počkať ešte nejaký mesiac, dva

evina231
autor
31. máj 2016

@inull5 ved jasné, každé telo je iné a všetko znáša inak ako druhý....ďakujem 😉

bielavila
31. máj 2016

@evina231 presne tak, ja som si este v porodnice sama robila gelove nechty 😀

evina231
autor
31. máj 2016

@bielavila odpadla som 😃😃😃 že gélové nechty 👍 tak super 😉 len pozor,aby vám nevynadali, lebo aj tie sú škodlivé 😉😃 keby som si ich vedela sama spraviť, tak si ich spravím 😃 ja som po 2tyzdnoveho po pôrode bola na nechty 😉

jamika27
31. máj 2016

@evina231 @bielavila som čítala ze z gélových nechtov je rakovina 😳😳😳

evina231
autor
31. máj 2016

@jamika27 😂😂😂😂😂😂😂😂

lucia20
31. máj 2016

@evina231 a vy neviete ze do porodnice gelove nechty nepatria??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 prepac ale musela som. 😀 sa tu strasne bavim celu temu. ty betar jeden..... jak sa opovazujes ujst od dietata a este po sekcii,?? fuj, ze ti hanba neni. sup sup do teplakov a k hrncom. 😀 😀 😀 😀 😀 ale necitaj recept z tabletu... bacha na raka. 😀 😀 😀 😀 fakt prepac... musela som. 😀 😀 😀 😀 joooj, tearz ma zabite.

evina231
autor
31. máj 2016

@lucia20 vriiiiskam z teba 😂😂😂😂😂😂 a s tým receptom si to zabilaaaaaa 😁 odpadla som....mne nevadi;keď niekto napíše svoj názor, lebo veď pýtala som sa...ale tak nie stále dokola o tom istom...

lucia20
31. máj 2016

@evina231 no sak toto. toto na mk milujem... bud polozis otazku a dostavas odpovede na nieco uuuuplne ine ako si sa pytala alebo druha varianta, zadupu ta pod ciernu zem. fuuuu, ale teraz uvazujem.... sak ani ja som ti neodpovedala... takze moja... do solarka???? si sa zblaznila? neopovaz sa... venuj sa plne malej a na slnko a postavu zabudni. 😀

no ale ne. teraz vazne... netusim aky vplyv ma solarko na jazvu. popravde som sa nad tym nikdy nezamyslala. ale som po dvoch sekciach august a maj a ani po jednej ma vobec nenapadlo jazvu nejako skryvat. a jazva je pekna, bleda. ale ja som asi divna. ja som jazvy vzdy na slnko otrcala, resp. neskryvla a vsetky mi pekne vybledli, tak ja ti nevim. ale to vis... to my z marsu mame tak. 😀 😀 😀 😀 😀

evina231
autor
1. jún 2016

@lucia20 😃😃 podstatne je,že si sa vyjadrila aj k otázke 😜😜 qle tak ja si myslím, že keď si ju teraz nakremujem alebo prelepim zo začiatku, že to bude ok 😉 ale tie tvoje odpovede stoja za to 👍👍😁😁😁😁😁

laura1804
1. jún 2016

Do kelu :o a ja som prave vcera bola na nechty...a este som chcela mihalnice...len neviem, ci to prezijem :o
@evina231
@lucia20

lucia20
1. jún 2016

@laura1804 eeee... to nehrozi. Zacni pisat parte. 😂😂😂😂

evina231
autor
1. jún 2016

@laura1804
@lucia20 no čo už....hádam to prežijeme bez toho,aby nás navstivila socialka, keďže musíte mať iné starosti ako starať sa o seba 😃😜

Strana
z2