Môžem ísť na klasickú pohotovosť s bolesťou zubu?
17. máj 2020
dobrý večer, prosím vás potrebujem poradiť súrne. Od soboty večera ma neskutočne boli jeden zub. Myslela som si ze vydržím do zajtra a pojdem k svojmu lekárovi. Teraz mam ale aj bolesti ucha a necítim si polku tváre. Keďže v mojom kraji sú všetky zubné pohotovosti uz zatvorene, chcem sa spýtať ci môžem navštíviť aj klasickú pohotovost? Ďakujem za odpovede
Predošlá
Strana
z2
@eliska13 no ja som to mala teraz v tehotenstve. Čiže od bolesti len paralen, zub mi vytrhli na pohotovosti a potom začalo peklo. Nevytvorila sa mi ta zatka na rane, zápalila kosť a už bolo. Cely víkend som chladila ale bolo to horšie a horšie. Až môj zubar mi dal atb, plus odporučil nahrievať teplom.
@viki2205 skús aspoň cez tu ponožku soľ nahriat a takto.
Ďakujem ešte raz ❤
Predošlá
Strana
z2

@viki2205 uz ti nic nepomoze jedine antibiotika,ktore by stiahli zapal. Ak uz ani flector nezaberie,to uz je konecna,uz je tam zapal a nezaberu ziadne babske recepty. Raz som takto dopadla cez vianoce. Ta bolest sa nedala zniest,posledne dva dni som nespala,vyplachovala som corsodylom,ale uz ani to nezaberala. Dostala som silny zapal a nakoniec vyberali nervy z toho zuba a vyplnali kanaliky. Uz len vydrz do rana a hned rano k zubarovi.