icon

Môžem mať nechty a spodnú bielizeň pri operácii?

28. aug 2025

Ahojte baby tie ktoré ste si boli dať odstrániť hrčku z prsníka, asi blbá otázka, ale pri operácií nemôžem mať spravené nechty? Nemyslím nejaké drapáky ale chodím už dlho na ne…A nemohli ste mať ani spodné prádlo myslím gaťky…?
Ďakujem za odpovede

matvejka125
28. aug 2025

Jasné, že nie, ako pri každej operácii

viestta
28. aug 2025

Je to operacia ako kazda ina, takze bez nechtov a donaha. Vsak tak ci tak ti daju anjelicka, nebudes tam naha chodit a pri zakroku ta zaruskuju, nikto ta obzerat nebude

ivaa_
28. aug 2025

U nás napr. Niekedy nechávaju nohavičky 🙂 ( pri OP prsnika) zálezi ale od personalu na sále

anonym_acb76c
28. aug 2025

Ja som mala iba nohavičky na sebe

benit
30. aug 2025

Ja som bolana operacii lakta. Dopredu mi bolo povedane, ze nechty dolu, sleduju tam ci nemodraju. A dali mi jednorazove gatky a koselu.
Asi je to ako v ktorej nemocnici.

malinovka333
31. aug 2025

Ja som pri inej operacii po dohode s doktormi mala nohavicky moje a na nich tie sterilne co mi dali.treba sa spytat.nechty nie ani nalakovane ani na nohach

cacianka
2. sep 2025

Minulý týždeň operovali kamoške cystu na prsníku..
Gél lak jej nekázali dať dole

autor
2. sep 2025
@cacianka

Minulý týždeň operovali kamoške cystu na prsníku..
Gél lak jej nekázali dať dole

@cacianka ahoj, ďakujem potešila si ma, mám tiež gél lak …

autor
2. sep 2025

Ďakujem aj vám baby za odpovede

anonym_f23515
2. sep 2025

Mna operovali bola som naha. Na salu vsak predomnou brali aj zeny ktore mali nahavicky, zalezi od personalu. Neriesila som, nevidim v tom problem. Co sa tyka nechtov je to aj v tvojom zaujme aby ti ich mohli sledovat, tak raz vydrzis bez nich. Zenu vedla mna neposlali domov ale mala riadne drapaky, iba okomentovali. Pride mi to ako keby raz nevydrzala....hlupost ved sama sebe si pomozes ak nemas nechty spravene.

vela02
2. sep 2025

Pred mesiacom mi operovali vaječník a stačilo si dať dole gél z ukazováka, ostatné nechty som mala.

autor
3. sep 2025

A ešte jedna vec. Nevadí aj keď mi zrovna vychádzajú moje dni?

anonym_3ba5bd
3. sep 2025
@anonym_autor

A ešte jedna vec. Nevadí aj keď mi zrovna vychádzajú moje dni?

@anonym_autor vobec nie, lekari si poradit vedia. Ale tie nechty by som si vo vlastnom zaujme dala dole, aspon ukazovak

autor
3. sep 2025
@anonym_3ba5bd

@anonym_autor vobec nie, lekari si poradit vedia. Ale tie nechty by som si vo vlastnom zaujme dala dole, aspon ukazovak

@anonym_3ba5bd ďakujem!