Môžem ráno šoférovať po večernom pohári vína?
Taka asi blbá otazka ale ja nepijem takze sa vobec nevyznám. Keď som si dala teraz vecer okolo ôsmej pohár bieleho vina mozem rano o piatej soferovat alebo by som ešte nafúkala? Mam 180 cm a 52 kg… Dakujem
0,03 je hodnota ktoru mozes bezne mat ani o tom nevies, podla toho co ti kvasi v zaludku. Preto sa tolko toleruje aj ked je ofic hranica 0,00. Budes silno v pohode
180 cm a 52 kil 😳😳😳 Ja viem ze to nebolo predmetom otazky ale to je priam neuveritelne.
Su na to aj kalkulacky. Najdes na nete.
@maminkadeticiek Haha čakala som taky komentár, Ano viem ale nejde mi pribrať bohužiaľ
vekom priberies, neboj ... A s tym alkoholom, pokial to bol iba pohar vina a nemal objem ako nemecky pivny pohar, tak by si nemusela ani pri tej musej vahe nic nafukat.
@maminkadeticiek mám takú kamošku, samá ruka, samá noha, tiež okolo 180 a najviac mala tuším 54 kg.
A pritom zpraská aj koňa 😂
@vkatush presne to je aj moj pripad. Dokonca mam za sebou aj tehotenstvo a veru nezostal na mne ani gram 😄
A potom sme tu také, čo len prejdeme okolo stola s jedlom a puuuf, kilo naviac, a božechráň ak ovoniame alebo ochutnáme 😂😭
@vkatush presne. S radostou by som jej takych 15kg darovala 🤣
Ale k otazke,mozes soferovat

Samozrejme ze mozes 🙂