icon

Môžem si dať vytetovať obočie, keď ešte kojím?

jajavrba
7. máj 2013

Ahojte kocky, vedeli by Ste mi poradit, ci je vhodne dat si vytehovat obocie ked este kojim? Dakujem 😕 😕 😕

xlucia
7. máj 2013

nie je to vhodne v ziadnom pripade

zivika
7. máj 2013

tak ja si neviem predstavit, ako by tetovanie obocia mohlo suvisiet s kojenim 😨 co ja viem, ako kontraindikacia sa kojenie nikde neuvadza...skus sa popytat primo v salone...

saska.t
7. máj 2013

mozes uplne v pohode,pozri www.mamila.sk,teraz tam bola tato otazka preberana a poradkyne nemali ziadne vyhrady,do mlieka to urcite neprechadza 😉

lenkab1984
7. máj 2013

Ja som si dala tetovat ked mala dcerka par tyzdnov a bola len kojena. Kozmeticka to nepovazovala za problem. Popytaj sa tam kde si to chces dat spravit pre pokoj na dusi ;)

atkotka
7. máj 2013

Tiez som si dala tetovat obocie a stale kojim a na kojenie to nemalo absolutne ziaden vplyv a ani v salone to nepovazovali za kontraindikaciu.

beausa
Autor odpoveď zmazal
opica
7. máj 2013

dala som si linky, ked som kojila.bez problemov

sashabb
7. máj 2013

@beausa ako sorry, ale ty sa tomu asi moc nerozumieš, že? Perma make-up je akože nevkusny? A obočie? pri bežnom pohlade to ani nezistíš, že je vytetované. A o zmene farby by som pomlčala, nakoľko to vôbec nieje pravda! Takže ak nemáš skúsenosť, radšej nepíš, lebo píšeš blbosti 😎

@jajavrba neodporúča sa tetovať v tehotenstve, ale kojenie problem nieje ... takže šup-šup do toho 🙂 určite nebudeš lutovať a je to o 100% lepšie ako denne dokreslovanie 😉

linda20111
8. máj 2013

samozrejme mozes, nieje to ziadny problem. tiez kojim a som bola pretetovat po troch rokoch teraz asi mesiac dozadu.

janka196
8. máj 2013

aj ja som bola popri kojeni 🙂