Možem si vybrať lekárov na prehliadke do policajného zboru?
Ahojte, chcem sa spýtať ako to je s lekárskou prehliadkou či si môžem vybrať lekárov u ktorých to absolvujem alebo všetko musí byť u jedného v nemocnici? Nosím šošovky a z karty vyberiem, že nevidím lebo vraj k očnemu sa nechodí keď ti všeobecný spraví prehliadku prečítaš písmenka to je cele ..je to pravda?
Vyšetrenia, ktoré uchádzač má možnosť absolvovať u svojho ošetrujúceho lekára sú odber krvi na – FW, KO + diff, glykémia, kreatinín, ALT, GMT, HBsAg, HCV, BWR, HIV,
krvná skupina, moč - chemicky + sediment, EKG vyšetrenie s popisom. Tieto vyšetrenia
je možné v prípade potreby realizovať aj u služobného lekára MV SR.
K vyšetreniu u služobného lekára MV SR je potrebné okrem odberov krvi a moču doloži aj RTG hrudníka s popisom, stomatologické vyšetrenie, ženy gynekologické vyšetrenie, očné vyšetrenie v prípade, že má uchádzač očnú vadu, ktorá si vyžaduje korekciu zraku okuliarmi alebo kontaktnými šošovkami . Vyšetruje sa naturálny vízus + vyšetrenie farbocitu. Všeobecná stanovená norma dioptrií je 0,0. U uchádzača sa zisťuje, či má (alebo mal v minulosti a je/bol evidovaný v alergiologickej a imunologickej ambulancii ) alergiu na peľ, potraviny a iné alergie. Taktiež podľa rozhodnutia posudkového lekára aj iné vyšetrenia potrebné na riadne zistenie zdravotného stavu uchádzača.
@billy_jean a keď si evidovaný v alergologickej ambulancii tak nezoberú? Vďaka za odpoveď
@ninka94 nieje to pravda ocne musis mat , nestaci od vseobecneho
A kedze mas v karte ocnu vadu neurobi ti vysetrenie inak mu hrozi postih
Porozmyslaj nad inou alternativou, nestaci vytiahnut z karty 🙂 to by vytahovali vsetci 🙂
@billy_jean a keď si evidovaný v alergologickej ambulancii tak nezoberú? Vďaka za odpoveď
@ninka94 ja viem tak, že pri prijatí do PZ sa vyžaduje 100% zdravotný stav, po novom vraj akceptujú dioptrie do 0,5 sú a z alergo musí byť človek vyradený 3 roky.
@ninka94 nieje to pravda ocne musis mat , nestaci od vseobecneho
A kedze mas v karte ocnu vadu neurobi ti vysetrenie inak mu hrozi postih
Porozmyslaj nad inou alternativou, nestaci vytiahnut z karty 🙂 to by vytahovali vsetci 🙂
@anonym_23937f akože čo viem tak väčšina to spravila tak že to dala preč z karty a dali si šošovky
@ninka94 to by som aj ja chcela vediet. Caka ma to o mesiac cca a chcela by som vediet, ci niekoho zobrali do pz aj ked mas alergiu napr na nejake travy len.. ze mesiac clovek pokycha
@ninka94 ja viem tak, že pri prijatí do PZ sa vyžaduje 100% zdravotný stav, po novom vraj akceptujú dioptrie do 0,5 sú a z alergo musí byť človek vyradený 3 roky.
@billy_jean ako viete ze musi byt 3 roky vyradeny?
@billy_jean to myslíš vážne? Mám alergiu na peľ, čiže kvôli tomuto neprejdem? Dnes mi došiel mail že som prešla psychotestami a mám si pobehat doktorov,ďakujem za info
@billy_jean ako viete ze musi byt 3 roky vyradeny?
@alexpollen zistili ste ste niečo nové ohľadom toho alergologa? Ďakujem pekne
@alexpollen zistili ste ste niečo nové ohľadom toho alergologa? Ďakujem pekne
@kikass nie nezistila. A stale cakam co dalej, este nemam vysledok z psycho. Cakam ma vysledok uz mesiac a pol. Ak budete vediet, ci ste presli aj s aleegiou, napiste mi prosim.
@kikass nie nezistila. A stale cakam co dalej, este nemam vysledok z psycho. Cakam ma vysledok uz mesiac a pol. Ak budete vediet, ci ste presli aj s aleegiou, napiste mi prosim.
@alexpollen ok,ak tak napíšte vy mne, v januári nejako
Vyšetrenia, ktoré uchádzač má možnosť absolvovať u svojho ošetrujúceho lekára sú odber krvi na – FW, KO + diff, glykémia, kreatinín, ALT, GMT, HBsAg, HCV, BWR, HIV,
krvná skupina, moč - chemicky + sediment, EKG vyšetrenie s popisom. Tieto vyšetrenia
K vyšetreniu u služobného lekára MV SR je potrebné okrem odberov krvi a moču doloži aj RTG hrudníka s popisom, stomatologické vyšetrenie, ženy gynekologické vyšetrenie, očné vyšetrenie v prípade, že má uchádzač očnú vadu, ktorá si vyžaduje korekciu zraku okuliarmi alebo kontaktnými šošovkami . Vyšetruje sa naturálny vízus + vyšetrenie farbocitu. Všeobecná stanovená norma dioptrií je 0,0. U uchádzača sa zisťuje, či má (alebo mal v minulosti a je/bol evidovaný v alergiologickej a imunologickej ambulancii ) alergiu na peľ, potraviny a iné alergie. Taktiež podľa rozhodnutia posudkového lekára aj iné vyšetrenia potrebné na riadne zistenie zdravotného stavu uchádzača.
@billy_jean mne povedal pri psychotestoch okresný riaditeľ TT že do 0,5 je norma,ale že najlepšie je to zoperovat
@alexpollen ok,ak tak napíšte vy mne, v januári nejako
@kikass vieme si napisat aj na ig alebo fb, ?
@kikass vieme si napisat aj na ig alebo fb, ?
@alexpollen
@alexpollen píšem správu
@alexpollen
@alexpollen píšem správu
@kikass poslala som Vam ziadost na fb