Možné príčiny bolesti brucha
Pálenie, pichanie a vydanie go vyznačenom mieste ,čo to môže byť? Ku dr idem,skúsenosti?

presne tam aj mna boli, uz roky. zlcnik mam OK.
@balerina2025 .mož o.chrbtica z dlhého sedenia alebo hrubé črevo.
nie, kolono som mala ciste. a mna bolievavaju krize a nie tam hore. takze ja to od chrbtice nemam. :/ dokonca ma to boli aj ked jem dietne.
nie, kolono som mala ciste. a mna bolievavaju krize a nie tam hore. takze ja to od chrbtice nemam. :/ dokonca ma to boli aj ked jem dietne.
@balerina2025 urolog ok? Mne našli aj krv v moci laboratórne
to som neriesila.
Histaminova a laktozova intolerancia🙉
@balerina2025 intolerancie..
Mne sa doktorka mesiace vysmievala, ze to je psychika.. az som si zaplatila testy na intolerancie v medirexe.. vysla hit a laktoza. Ked drzim dietu, neboli🙂
@balerina2025 intolerancie..
@mariynka môže byť ale na alergo nič nezistili ani laktózu ale som stále nafúknuté a mam vetry
Mne sa doktorka mesiace vysmievala, ze to je psychika.. az som si zaplatila testy na intolerancie v medirexe.. vysla hit a laktoza. Ked drzim dietu, neboli🙂
@mariynka medirex, mala si aj ziadanku od lekara ? mne tvrdili ze potrebujem ziadanku.
Ja to mam roky, mam sedave zamestnanie kde pracujem s hornou castou tela. Roky ma to bolieva. Nic nezistene
Ja to mam roky, mam sedave zamestnanie kde pracujem s hornou castou tela. Roky ma to bolieva. Nic nezistene
@annnna18 vazne? a boli ta to kazdy den? ja to mam naozaj asi 2-3 roky, ale posledne ma to bolelo dost casto aj kazdy den nezavisle od jedlam divny tlak
Zlcnik podla mna.
Zlcnik podla mna.
@simsalabim pred mesiacom sono brucha ok to by bolo vidno?
Snad 🤷♀️
autorka a ako dlho to mas uz.
inac dievcata ja to mam vlastne po porode, nemoze ist o herniu?
To je pravá alebo ľavá strana?
lava by skor bola pankreas.
@glade22 prava tipujem
@balerina2025 tak je to základná otázka... nestačí tipovať, treba vedieť
@balerina2025 tak je to základná otázka... nestačí tipovať, treba vedieť
@glade22 tak chapem ze autorka to pochopila spravne a ze toto je zrkadlove videnie
@mariynka medirex, mala si aj ziadanku od lekara ? mne tvrdili ze potrebujem ziadanku.
@balerina2025 platila som si
@balerina2025 platila som si
@mariynka to je v poriadku ale potrebovala si vymmeny listok?
ja som chcela na onkomarkery a ze na to musim mat VL tak neviem ci sa to tyka vseobecne kazdeho vysetreniaaa.
to mi odpisali z medirexu bratislava
@annnna18 ja mam tiež sedavé ties to páli pichá?
Presne, pali a picha a boli ma to niekedy aj na dotyk
@annnna18 vazne? a boli ta to kazdy den? ja to mam naozaj asi 2-3 roky, ale posledne ma to bolelo dost casto aj kazdy den nezavisle od jedlam divny tlak
@balerina2025 ano ja to mam tak, mala som to predtym v robote, potom som bola na materskej nic.. a ako som sa zas vratila do roboty a robim tie iate pohyby boli ma to zas
Presne, pali a picha a boli ma to niekedy aj na dotyk
@annnna18 mna na dotyk nie ani pichanie, ja mam skor tlak. lekari zhodnotili ze u mna zaludok (len teda bola som v tom ze tam je zlcnik ci 12tnik, ale to som mala na hadici OK)
mna to boli skor ked som vystreta a teda ked stojim