Možné príčiny bolesti brucha
Pálenie, pichanie a vydanie go vyznačenom mieste ,čo to môže byť? Ku dr idem,skúsenosti?

Presne, pali a picha a boli ma to niekedy aj na dotyk
@annnna18 tak od chrbtice?
@balerina2025 ano ja to mam tak, mala som to predtym v robote, potom som bola na materskej nic.. a ako som sa zas vratila do roboty a robim tie iate pohyby boli ma to zas
@annnna18 a aké máš.vysetrenis?
co urcite? ja mam ct hadicu an kolono zlcnik mam cisty a presne tam ma boli tlak asi 2roky s tym ze predtym obcas a teraz ma to aj kazdy den, velmi reakcia na stres som mala , vtedy som si vsimla ze tlaky. takze u mna zhodnotili zaludok- takze som kvazi na zdravsom zivote nepijem nefajcim a je mi lepsie , beriem inhibitory no uvidime co dalej
co urcite? ja mam ct hadicu an kolono zlcnik mam cisty a presne tam ma boli tlak asi 2roky s tym ze predtym obcas a teraz ma to aj kazdy den, velmi reakcia na stres som mala , vtedy som si vsimla ze tlaky. takze u mna zhodnotili zaludok- takze som kvazi na zdravsom zivote nepijem nefajcim a je mi lepsie , beriem inhibitory no uvidime co dalej
@balerina2025 len som sa pýtala.ci tam.je pankreas určite?
@balerina2025 ake inhibítory?
pankreas je prosim ta na lavej strane.resp zasahuje aj hlava na pravo. ale zvykne bolievat okolie pupka a lava strana.
aby sa mi netvorilo tolko kyseliny v zaludku
pankreas je prosim ta na lavej strane.resp zasahuje aj hlava na pravo. ale zvykne bolievat okolie pupka a lava strana.
@balerina2025 neviem pýtala som sa podľa ibrazkov je aj práva ah lava
tak na pravo skor zlcnik/12rnik
na lavo skor pankreas
ale ako gastro, to moze byt aj chrbtica, alebo obličky
zo zadu moze bolest dopredu vyzarovat
z predu do zadu
tak na pravo skor zlcnik/12rnik
na lavo skor pankreas
ale ako gastro, to moze byt aj chrbtica, alebo obličky
zo zadu moze bolest dopredu vyzarovat
z predu do zadu
@balerina2025 fakt môže bolieť brucho z chrbtice?
ano moze.
ano moze.
@balerina2025 ale tí nie je taká bolest ako keď žalúdok skôr iná ci?
no zlcnik napriklad vystreluje do chrbtice, ci pankreas

Presne, pali a picha a boli ma to niekedy aj na dotyk
@annnna18 rozmýšľam ci to nie je.slepak?? Ale rak.dlho mňa už skoro polrok