icon

Možnosti liečby chronických bolestí hlavy

alofinka
21. mar 2025

Môjho partnera boli hlava už asi 1,5 roka, chodí po doktoroch a všetko má v poriadku, bol na CT, s chrbticou chodil veľa, zuby, internista, neurológ,tlak ma dobrý, uz 1,5 roka nepije, uz mesiac nefajčí, fakt to vyzerá ze ako prestal piť chodí po doktoroch, uz rezignoval, nechce ísť na magnetickú, ani ku psychiatrovi, ci to nemá psichickeho pôvodu, ma 35 rokov, bojím sa oň.. Ako zistiť z čoho to ma? Už rozmýšľam ze pôjdem ku nejakému ľudovému liečiteľovi..

zuzkaa1991
21. mar 2025

@alofinka masaze?hlava moze boliet ze moze mat zacvaknutt nerv alebo nieco..bezne mna tiez boli hlava ked nejdem dlhšie na masaz krcna chrbtica vela robi aj ked neboli dane miesto

lukbe
21. mar 2025

Nech skúsi vysadiť kávu, ak ju pije a berie Milgammu. Počula som o takom prípade. Asi sa odburavalo béčko a takto to vyriešili.

alenamihal
21. mar 2025

Na magnetickej by mu presne ukazalo kde je problem..moze mat cvaknute nieco v krcnej,lebo vacsina bolesti hlavy ide z krcnej...svaly ho nebolia?? nech si nasadi guajacuran ,milgammu a magnezium a aj neuromiltivit...ak mu toto nezaberie,tak len ta magneticku..preco niechce ist na mr ??? radsej,bude trpiet v bolestiach ako absolvovat jedno vysetrenie??? alebo este aj nech hlada dobreho,skuseneho chiropraktika..