Môžu nálezy na chrbtici spôsobovať bolesti brucha a rebier?
Dobry den.
Mám 40 rokov, mám kyfozu, lordozu, skoliozu, hemangióm na stavci th10 ,11 mm, začínajúcu spondylozu.
Možu tieto nálezy spôsobovať bolesti brucha, chrbta, rebier?
Ja mam vyraznejsiu skoliozu v prechode th/l chrbtici, cely bok a aj rebra na lavej strane mam krivo. Zanedbavala som cvicenie a nespravne pretazovala chrbat posledne 3 mesiace. Vypomstilo sa mi to, od vianoc ma tak tlaci taha picha pod rebrami vlavo, v rebrach. Cela lava strana je na prd
@siegi ja presne to mám aj ja. Bolesti ľavej strany, boku, brucha, rebier. Niekedy aj vpravo, ale naľavo viac.
Veď si predstav, že tam máš svaly, šľachy a tie ťahajú kvôli zlému držaniu tela jasné, že to boli
Mna uz jeden tyzden panika chytala ze isto mam rakovinu pankreasu… bola som ale u fyzio, uvolnila rebra a blokx a 10 dni bolo dobre. Potom som pol dna opat bola v blbej polohe kvoli praci a o den to zase zacalo
Ja mám chronické tuhnutie krčnej chrbtice a keď zanedbám cvičenie tak mám v momente problémy so trávením, s hladom a celkovo so žalúdkom. Ak je to už veľmi zle s krkom tak som schopná aj zvracať čo sa mi tak zdvíha žalúdok. Akonáhle cvičím a strečujem tak hneď cítim úľavu aj v oblasti trávenia.
@luccija áno, to mi je jasné. Ale niekdy sú tie bolesti hrozne, akoby až zvnútra z nejakých orgánov, ale tak naľavo nič také asi ani nie je. Chiroprakticka mi povedala že má tam ťahá psoas sval. No je to hrozne a nikdy by ma nenapadlo že chrbtica môže spôsobovať takéto problémy.
@siegi ja to isté. Už diagnózy si namyslam kadejaké
Hroza. . Ja mám tiez tak že pár dní dobre a potom niekoľko dní hroza zase.
@wiwi28 no ja mám tiez trávenie úplne hrozne. Ale ja mám aj hit a alergiu na mlieko.
Ale mňa to brucho tak hnusne ťahá nepríjemné a pichá kade-tade. No otras.

Jasné