MRI mozgu v narkóze
Ahoj, neurolog ma poslal na magneticku rezonanciu mozgu a krcnej chrbtice a ja neexistuje aby som tam vliezla. Raz som bola a nikdy nikdy viac. Prosim vas nezaujimaju ma reci ze to musim vydrzat. Kto mate skusenost s mri v narkoze u dospelych? Uz som ich par obvolala a nikto to nechce robit. Viem ze je napr. v piestanoch otvorene mri, ale tam nerobia hlavu. Co sa tyka oblbovakov,tie nemozem. Takze poprosim vyjadrovat sa len k teme mri v narkoze. Dakujem
@merrysa pozrela som si fotky a toto by mi nepomohlo. Mne totiz nejde ani tak o to, ze to je zatvorene, ale ze nieco tesne nad tvarou a telom. Tym padom mam pocit ze neviem ujst a chytam paniku. Ja neviem ani pod postel vliezt. Nadarmo je postel z kazdej strany otvorena, proste mam tu postel tesne nad tvarou a mam pocit ze neviem dychat. Preto ja by som aj zvladla mri kludne aj zatvorene, len nech mi nedavaju nic na hlavu a keby ten tunel bol dostatocne siroky
@lia09 Necitala som komenty, ale do celkovej nechod. Nech ti daju nejake oblbovaky a pustia nejaky film, co mas rada. Moja prave 6 rocna mala v septembri otras mozgu a bola na mr. Jasne, nezname, cudne, velkę, vydava to cudne zvuky, bala sa. Ale uplne normalka tam vliezla, "povozila" sa parkrat dnu a von, pustili jej z netflix film, co sio vybrala a vydržala 3/4 hodinu. A to som ani ja s nou dnu nebola. Len cez sklo sme pozerali. Ono, na MR nejdes predsa len zo spasu. Z nějakého důvodu ta tam poslali. A tendovat je asi zdravotny. Tak ked to inak nejde, nech ta nadopuju nejakym oblbovakom ale narkozu koli tomuto by som vylucila.
@lia09 dobry vecer
Tak ja zajtra idem na mr do presova ale s narkozou
Nech si pisu co chcu darmo
Ja viem ako sa citim a co dam co nie
Mam tazku klaustrofobiu spojenu s respiracnou tetaniou takze ja si uzkosti privolavat nebudem 😔😔😔
@4zlatulinko2 aj ja som tam chcela ist ale odmietli ma ze som z ineho kraja 🙄
@gemerka17 volal mi odtial anesteziolog,ze proste maju toho vela a musia brat ludi z ich kraja. A presne toto mi radil,ze mam zavolat do poistovne nech mi oni poradia. Ale oni mi len nadiktovali cisla na pracoviska,kde robia mri. Ale nikde nerobia v narkoze,takze mi vobec nepomohli. Nevadi,momentalne to vysetrenie nastastie surne nepotrebujem. Pomohli rehabilitacie
@4zlatulinko2 ahoj prosim ta bola si na tej mR v Presove? Uspavaju tam? Mozeš mi prosim do spravi napisat viac info ako to prebiehalo ako si dlho čakala a vsetko? Mam taky isty problem .budem vdacna za kazde info.dakujem
@monci234 ja zijem v zahranici a pri kazdom MRT v oblasti krcnej chrbtice a hlavy sa automaticky standardne robi aj mozgu. Pri SM je na mozgu vic lezii ako je pre dany vek standard, tak to ako mohli zabudnut. Ved ked mas na listku "vylucenie SM", tak automaticky ti mali robit aj mozgu.
Kde robia prosím vás chrbticu a aká je cena ?
Prosím vás a čo sa stane keď sa objedn a zruším to

@manzanillaa normalne v nemocnici Saca 😂