icon

MRI mozgu v narkóze

lia09
6. okt 2021

Ahoj, neurolog ma poslal na magneticku rezonanciu mozgu a krcnej chrbtice a ja neexistuje aby som tam vliezla. Raz som bola a nikdy nikdy viac. Prosim vas nezaujimaju ma reci ze to musim vydrzat. Kto mate skusenost s mri v narkoze u dospelych? Uz som ich par obvolala a nikto to nechce robit. Viem ze je napr. v piestanoch otvorene mri, ale tam nerobia hlavu. Co sa tyka oblbovakov,tie nemozem. Takze poprosim vyjadrovat sa len k teme mri v narkoze. Dakujem

Strana
z2
merrysa
8. okt 2021

@manzanillaa normalne v nemocnici Saca 😂

lia09
autor
8. okt 2021

@merrysa pozrela som si fotky a toto by mi nepomohlo. Mne totiz nejde ani tak o to, ze to je zatvorene, ale ze nieco tesne nad tvarou a telom. Tym padom mam pocit ze neviem ujst a chytam paniku. Ja neviem ani pod postel vliezt. Nadarmo je postel z kazdej strany otvorena, proste mam tu postel tesne nad tvarou a mam pocit ze neviem dychat. Preto ja by som aj zvladla mri kludne aj zatvorene, len nech mi nedavaju nic na hlavu a keby ten tunel bol dostatocne siroky

micuska33
25. okt 2021

@lia09 ahoj.no co nasla si nieco,aj mna to caka a tiez som mega klaustrofobik😢😢a to mam ist uz v stredu ..

lia09
autor
26. okt 2021

@micuska33 nie nic a kaslem nato, aj tak neurolog povedal ze nie je to take nutne, takze nejdem nikam. Drzim ti palce,potom daj vediet

micuska33
27. okt 2021

@lia09 juuj ja som to dala🥳🥳inak strasny stres som mala,ale ked som si tam lahla a videla ze to nie je az take tesne a tmave tak som to predychala🙏🙏 tak ti poradim skus tam aspon ist a ked nie vyberu ta..a vobec to tak nehuci,ani sluchatka som som si nedala a v poho...

lia09
autor
27. okt 2021

@micuska33 a co ti robili,hlavu ci chrbticu?

micuska33
27. okt 2021

@lia09 hlavu a ani som tak hlboko dnu v tom nebola ako som si myslela ze ma daju,rano som si dala tabl.na ukludnenie ..

yanni
27. okt 2021

@lia09 Necitala som komenty, ale do celkovej nechod. Nech ti daju nejake oblbovaky a pustia nejaky film, co mas rada. Moja prave 6 rocna mala v septembri otras mozgu a bola na mr. Jasne, nezname, cudne, velkę, vydava to cudne zvuky, bala sa. Ale uplne normalka tam vliezla, "povozila" sa parkrat dnu a von, pustili jej z netflix film, co sio vybrala a vydržala 3/4 hodinu. A to som ani ja s nou dnu nebola. Len cez sklo sme pozerali. Ono, na MR nejdes predsa len zo spasu. Z nějakého důvodu ta tam poslali. A tendovat je asi zdravotny. Tak ked to inak nejde, nech ta nadopuju nejakym oblbovakom ale narkozu koli tomuto by som vylucila.

4zlatulinko2
16. mar 2022

@lia09 dobry vecer
Tak ja zajtra idem na mr do presova ale s narkozou
Nech si pisu co chcu darmo
Ja viem ako sa citim a co dam co nie
Mam tazku klaustrofobiu spojenu s respiracnou tetaniou takze ja si uzkosti privolavat nebudem 😔😔😔

lia09
autor
16. mar 2022

@4zlatulinko2 aj ja som tam chcela ist ale odmietli ma ze som z ineho kraja 🙄

gemerka17
16. mar 2022

@lia09 nemôžu ťa odmietnuť, kontaktuj svoju zdravotnú poisťovnu a nech ti to vybaví alebo nech ti ona sama nájde iné pracovisko kde to robia pod narkózou. Nenechaj sa odbiť, len to treba obvolať

lia09
autor
17. mar 2022

@gemerka17 volal mi odtial anesteziolog,ze proste maju toho vela a musia brat ludi z ich kraja. A presne toto mi radil,ze mam zavolat do poistovne nech mi oni poradia. Ale oni mi len nadiktovali cisla na pracoviska,kde robia mri. Ale nikde nerobia v narkoze,takze mi vobec nepomohli. Nevadi,momentalne to vysetrenie nastastie surne nepotrebujem. Pomohli rehabilitacie

gemerka17
17. mar 2022

@lia09 tak to je dobre. V poisťovni treba povedať ze MRI v narkoze nerobia všade. A ze ich čísla sú tí na nic. To ta odbila nejaká referentka. Čiže treba sa brániť a normálne povedať nech ťa objednajú na vyšetrenie oni.

lia09
autor
17. mar 2022

@gemerka17 ak volakedy este budem potrebovat mri, tak to skusim cez poistovnu 😊

martinpolak
Odpoveď bola odstránená
evina1111
11. júl 2023

@lia09 ahoj prosim ta bola si na tej mR v Presove? Uspavaju tam? Mozeš mi prosim do spravi napisat viac info ako to prebiehalo ako si dlho čakala a vsetko? Mam taky isty problem .budem vdacna za kazde info.dakujem

evina1111
11. júl 2023

@4zlatulinko2 ahoj prosim ta bola si na tej mR v Presove? Uspavaju tam? Mozeš mi prosim do spravi napisat viac info ako to prebiehalo ako si dlho čakala a vsetko? Mam taky isty problem .budem vdacna za kazde info.dakujem

lia09
autor
11. júl 2023

@evina1111 ahoj,nie ja som nebola na mri nakoniec vobec nikde

monci234
29. okt 2023

@lia09 prosim vas chcem sa spytat ked vam robili mri mozgu a krcnej chrbtice na ziadanke ste mali napisane co?
Lebo ja mam napisane CNS a C-Miecha a urobili mi len krcnu chrbticu ,mali vylucit sklerozu multiplex a proste na mozog zabudli 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️neviem kde sa stala chyba

lia09
autor
30. okt 2023

@monci234 nerobili mi nakoniec mri

yanni
30. okt 2023

@monci234 ja zijem v zahranici a pri kazdom MRT v oblasti krcnej chrbtice a hlavy sa automaticky standardne robi aj mozgu. Pri SM je na mozgu vic lezii ako je pre dany vek standard, tak to ako mohli zabudnut. Ved ked mas na listku "vylucenie SM", tak automaticky ti mali robit aj mozgu.

lusiafofo
14. máj 2024

Kde robia prosím vás chrbticu a aká je cena ?

lusiafofo
14. máj 2024

Prosím vás a čo sa stane keď sa objedn a zruším to

Strana
z2