MSM - skúsenosti
Užívate? Má to vyznám a pomôže od bolesti a zápalu? Prípadne, z akej stránky máte overený?
Ja uzivam. Od bolesti asi nie. Od zapalu, zalezi, aky zapal. Skus konkretnejsie, na co to chces.
@ciernysokol No majú podozrenie na zápal medzistavcovej platničky, ale musím ešte ísť na MR. Mám nejaké zmeny na chrbtici a už ma bolí aj klb, chrbtica. Začala som brať aj Alavis, ale čítala som o MSM.
Hmmm. No, pravdupovediac netusim. Uskodit to nemoze, ale netusim, ci pomoze. Treba ho zacat brat pomaly a postupne zvysovat davky. Lebo taha aj tazke kovy z tela. Najprv pol cajovej lyzicky. A nemala by si mat amalgamove plomby. Alavis je tiez dobry, zlozenie super, len velmi v nizkych davkach to tam je. Treba sa riadit aj, co povedia doktori, lebo toto su len doplnky. Ale ja o klbovom ustrojenstve viem dost malo.
@ciernysokol ďakujem veľmi pekne. Amalg. plomby nemám. A to sa môže použiť aj ako zábal som čítala....Objednám, nie je to drahé a chytám sa každej slamky už. A prosím nevieš čo neutralizuje ožiarenie? Lebo mám rtg, ct hneď po sebe. A máš nejakú overenú stránku kde kupuješ aby bola istota a kvalita?
Kupovala som prirodne msm z anglicka, vyrobene z rastlin, davala som aj dietatu. Inak sme vsetci brali to chemicke, tiez bolo ok, ale vacsiu doveru mam v to prirodne. Teraz je z anglicka problem, tak zdroj tu nemam. Ale mozno by som pozrela z nejakej fit stranky, napr. Namaximum, sportovci maju zvycajne dobru kvalitu vyrobkov. Nabuduce kupim tam. Ziarenie neviem, ale zaujimava tema, skusim postudovat.
@ciernysokol Ďakujem aj tak, mám v UK brata....ale teda premyslím🙂 Myslím, že aj na SK objednám v podode. Skúsim - uvidím, lepšie ako nič. ďakujem. Aj tu sa dá v pohode objednať, Nie som náročná,len hľadám čo by mi mohlo pomôct.
@ciernysokol aký to má vplyv na amalgamove plomby?
@malezlate nema ich mat preto,lebo sa z nich v malych mnozstvach uvolnuje ortut

NIkto neužíva?