icon

MSM - skúsenosti

24. feb 2021

Užívate? Má to vyznám a pomôže od bolesti a zápalu? Prípadne, z akej stránky máte overený?

autor
24. feb 2021

NIkto neužíva?

ciernysokol
24. feb 2021

Ja uzivam. Od bolesti asi nie. Od zapalu, zalezi, aky zapal. Skus konkretnejsie, na co to chces.

autor
25. feb 2021

@ciernysokol No majú podozrenie na zápal medzistavcovej platničky, ale musím ešte ísť na MR. Mám nejaké zmeny na chrbtici a už ma bolí aj klb, chrbtica. Začala som brať aj Alavis, ale čítala som o MSM.

ciernysokol
26. feb 2021

Hmmm. No, pravdupovediac netusim. Uskodit to nemoze, ale netusim, ci pomoze. Treba ho zacat brat pomaly a postupne zvysovat davky. Lebo taha aj tazke kovy z tela. Najprv pol cajovej lyzicky. A nemala by si mat amalgamove plomby. Alavis je tiez dobry, zlozenie super, len velmi v nizkych davkach to tam je. Treba sa riadit aj, co povedia doktori, lebo toto su len doplnky. Ale ja o klbovom ustrojenstve viem dost malo.

autor
26. feb 2021

@ciernysokol ďakujem veľmi pekne. Amalg. plomby nemám. A to sa môže použiť aj ako zábal som čítala....Objednám, nie je to drahé a chytám sa každej slamky už. A prosím nevieš čo neutralizuje ožiarenie? Lebo mám rtg, ct hneď po sebe. A máš nejakú overenú stránku kde kupuješ aby bola istota a kvalita?

ciernysokol
26. feb 2021

Kupovala som prirodne msm z anglicka, vyrobene z rastlin, davala som aj dietatu. Inak sme vsetci brali to chemicke, tiez bolo ok, ale vacsiu doveru mam v to prirodne. Teraz je z anglicka problem, tak zdroj tu nemam. Ale mozno by som pozrela z nejakej fit stranky, napr. Namaximum, sportovci maju zvycajne dobru kvalitu vyrobkov. Nabuduce kupim tam. Ziarenie neviem, ale zaujimava tema, skusim postudovat.

autor
26. feb 2021

@ciernysokol Ďakujem aj tak, mám v UK brata....ale teda premyslím🙂 Myslím, že aj na SK objednám v podode. Skúsim - uvidím, lepšie ako nič. ďakujem. Aj tu sa dá v pohode objednať, Nie som náročná,len hľadám čo by mi mohlo pomôct.

tess33
Odpoveď bola odstránená
malezlate
26. jan 2024

@ciernysokol aký to má vplyv na amalgamove plomby?

ciernysokol
26. jan 2024

@malezlate nema ich mat preto,lebo sa z nich v malych mnozstvach uvolnuje ortut