MUDr. Gindl z Galanty. Treba sa k nemu objednať?

vilki
29. mar 2011

Ahojte baby, ma niektora skusenosti s tymto p. doktorom? na sono mi zistili nejake hrčky v prsnikoch a moj gynekolog zo Šale ma odporučil konzultovat to s Mudr. Gindlom, že sa mám u neho objednat, neviete mi poradit kde presne robí a či sa tam treba objednavat?a ake s nim mate skusenosti...dakujem za kazdu opoved.

vilki
autor
29. mar 2011

Ziadne skusenosti s tymto p. doktorom? 😒 😕

laki
30. mar 2011

ahoj @vilki, ja k nemu chodím, tiež s prsníkmi.V r.2002 ma operoval, som s nim veľmi spokojná, je to starší pán doktor, ale velmi milý, ochotný povysvetlovať. teraz chodím len 1x ročne na kontroly, teraz robí súkromne, má ambulanciu v činžáku.Keď chceš pošlem ti do IP - adresu aj telefón.

vilki
autor
30. mar 2011

@laki ahoj dakujem, to by bolo super keby si mi poslala tel. lebo mu volam do ambulancie a neviem sa dovolat, lebo mi bolo povedane ze pondelky robi v ga v nemocnici na 10tom poschodi...tak neviem, ale dakujem ti moc, si zlata.... 😉

ekka
9. máj 2011

ahojte, ja mam tiez problem s prsnikom a predtym som chodila k dr. Gindlovi (pokial odrdinoval v Sali), ale teraz sa nanho neviem nakontaktovat, poprosim o info kde ho najdem a ci sa da k nemu aj objednat, dakujem

vilki
autor
9. máj 2011

@ekka ahoj, mudr. Gindl robi kazdy pondelok v GA v nemocnici na 10tom poschodi, treba sa ale u neho objednat, neviem teraz naspamat cislo ale je na nete ked das do googlu.

ekka
9. máj 2011

uz sa to snazim najst, vyhadzuje mi to, ze ma aj niekde ambulanciu, zajtra skusim zavolat, dufam, ze pochodim

vilki
autor
10. máj 2011

@ekka ano ma aj sukromnu, ale tie pondelky robi priamo prsnikovu poradnu v nemocnici, asi ta objedna na pondelok...

ekka
10. máj 2011

@vilki dakujem za info, idem sa k nemu objednat ☹ ☹ ☹