MUDr. Igor Homola z Martina - skúsenosti
Ahojte. Mate prosim niektorá z vas skúsenosti s doktorom Homolom z Martina ?
@janulik12345 chcem sa spýtať, on operuje v nemocnici, či má svoju ambulanciu ? Ďakujem
@aktiz v univerzitnej nemocnici v MT
Ahojte, neviete, či dr. Homola robí aj zväčšenie prsníkov vlastným tukom ????
pozri hodnotenia lekárov ma same dobre hodnotenia
@girlnextdoor dobrý deň, aj ja chcem prispieť mne takisto pan doktor vyberal znamienko a jazva a druhy mi vybral a krásna práca, takže k tomuto by som nikdy už nešla
Dobrý deň. Dnes je jedenasty deň od operácie,,,,robil ma prímár Homola a musím teda napísať,že som maximálne spokojna.Nebudem vypisovať,aké škaredé som mala prsia,,stačí ked napíšem ,že doktor ma operoval 3,5 hodiny,,fakt sa narobil,ale prsia už teraz su krásne,,strašne sa teším,,,lebo som si splnila 23 ročny sen,,,,,.Veľká vdaka sestričkám na oddelení aj na príjmovej ambulancii,,,,maximálna spokojnost fakt,a ešte raz prImarovi Igorovi Homolovi, 😉DAKUJEM👏❤🙏🍀👍
@bora24 Viem že je to už dávno ale mohla by som poprosiť meno kto vám vyberal znamienko ten s ktorým ste bola spokojná kľudne do správy 🙂
@janulik12345 a dávala si si len zmeniť tvar prsníkov či aj ti vkladal implantáty? rozmýšlam isť k nemu na korekciu asymetrie a zároveň zväcsenie
@dadika117 nechoď k nemu, ja idem už k Švehlikovi na výmenu. Celé zle
@janulik12345 fuf, tak to si ma celkom vystrasila, este sa rozhodujem pre mudr. Kornanovu, ale na mete tiez nic moc recenzie, tak normalne neviem, najlepsie by mi bolo keby sa nasiel dobry mudr v okoli Mt.
@dadika117 pozri si stránku Silikónové prsia rady a skúsenosti a daj si do lupy napr. Zorkaaa a posuď sama, je tam nás viac nespokojných. Pozri ja za opravu platím 3750e tak je to na tebe, vyberajú z rozumom. Lebo v konečnom dôsledku sa ti to môže vypomstiť
@dadika117 v LM je sem tam Kopernich, to tiež nemáš ďaleko, a Zorkaaa je z Martina, tak sa jej opýtaj, má tam aj fotky ako dopadla u Homolu, po pol roku bola u Kopernicha a platila za opravu cez 5000e sa mi vidí. Nie je to sranda
@janulik12345 Dakujem Ti pekne za rady. Aj pracovne sa s týmto mudr stretávam, čiže to by asi ani nebolo vhodné ísť k nemu. Na toho Kopernicha som počula len chvály. Fakt nemám chuť chodiť o korekciách.
@dadika117 vhodné by to nebolo tak či tak. Ak zachránim čo i len 1 ženu aj to sa ráta. Písala som tú recenziu tesne po operácii keď bolo ešte všetko celkom ôk, no po 3 mesiacoch už to také skvelé nebolo, následne po pol roku som podstúpila u neho druhú operáciu, ktorá aj tak nezachránila to co pokazil už zlým vkladom implantátov a taktiež zlou op. technikou,postupom. A za tu korekciu dokonca zhrabli od mojej poisťovne 1135e. Čiže podľa mňa im to vyhovuje keď zoperujú zle, a následne to opravujú, majú ďalšie peniaze. (Nehovoriac o 2 zbytočných narkozach a vyhodenýh €.a samozrejme tých nervov, zlosti, sĺz a výčitiek )Inak si to neviem vysvetliť ako môže robiť prsia, keď to nevie. Modlím sa za to aby to už tento krát dopadlo tak ako má a zachránil to čo sa dá MUDr. Švehlik. V konečnom dôsledku ma prsia vyjdu na 6000€🤦♀️🤦♀️🤦♀️ a asi aj nejaké sivé vlasy okrem toho🤦♀️😤😤😤
Žienky boli ste niektorá u MUDr Homolu na rhinoplastike (operácii nosa) ?? Nejaké recenzie ? Budem vďačná
@chiaramonika našej dcére zachránil prst s nechtom.. V škôlke jej spolužiačka priveľa prst do dverí, amputovalo jej článok prsta a kúsok ešte z kostí, doktor homola jej prstek priši aj s nechtový lôžkom a ujalo sa to.. Krásne sa jej prijal 🙂 mne momentálne lieči popálenín druhého stupňa na ruke a k inému doktorovi by som s tým ani nešla. Je najlepší..
Dobrý deň, boli ste niekto prosím u pána doktora Homolu na abnominoplastike? Mám k nemu ísť o 4 týždne a po týchto recenziách som zmätená. Ide o operáciu abnominoplastika spojená s herniou. Vďaka za odpoveď.
@dadulkaf Je to presne tak.Ja som ho nahodou spoznala na akcii v jednom hoteli, kde sa kazdy spraval standardne, vkusne, ale tento pan je schopny chrlit tolko sexualnych narazok, vyzlieka vas ocami, slovami. Sebavedomy pan doktor, ktory stale mysli len na to jedno. Snad je aspon sikovny operater, ale neviem si predstavit, zeby som z neho cokolvek riesila. Snad sa uz vekom a casom trosku upokojil…
Dobrý deň, boli ste niekto prosím u pána doktora Homolu na abnominoplastike? Mám k nemu ísť o 4 týždne a po týchto recenziách som zmätená. Ide o operáciu abnominoplastika spojená s herniou. Vďaka za odpoveď.
@iwik1006 prosím vás čaká ma tiež operácie diastaza a hernia proism vás skúsenosti mi viete napísať?
@iwik1006 prosím vás čaká ma tiež operácie diastaza a hernia proism vás skúsenosti mi viete napísať?

@janulik12345 Mozes mi prosim napisatze celkovy dojem z doktora,pristup,ako prebiehala konzultacia...ci to bolo na urovni alebo len tak.Ja som sa rozhodla pre svehlika ale z financneho hladiska a dlhjej cesty by mi vyhovoval martin.To mam 1,5h.cesty a do kosic mozno aj 4.