MUDr. Jaroslav Hlavačka z Nitry. Je dobrý?
Kočky, rada by som prestúpila k tomuto gynekologovi. Je dobrý? A kde sídli? Lebo na nete som našla, že na Chrenovej, ale tu som čítala, že má ambulanciu na Klokočine. Vďaka.
@danielak84 Ďakujem ❤😘
Za mna pan Hlavacka = 1*. Nikdy som lepsieho lekara nezazila😇
Hlavacka je dobry a mily len dovtedy, kym je zena zdrava a on nemusi nic riesit. Mala som tu cest a nikdy viac aj keby bol posledny lekar na svete.
Ja s ním tiež nemám zlu skúsenosť, je milý ľudsky a vždy mi na všetko odpovedal, na recept som sa nikdy nemusela objednávať a tak isto keď som mala problém mám zobral hneď ráno 🙂 ale 100ludi 100nazorov
@myskahryzka
Smiem sa opýtať, čo sa stalo, že vyjadruješ takú nespokojnosť na Mudr. Hlavačku? .. Je to len čisto osobná zvedavosť, pretože som tam minulý rok prestúpila. Ďakujem.
Viem ze toto je stara diskusia ale neviem sa mu už 3 týždne dovolať. Viete niekto o ňom niečo?
@1chuckyna viem ze mal mat dovolenku. Mňa dala koly tomu sestrička až na 2.9. A to už budem skoro 9 týždňov po pôrode. A tiež by som potrebovala skôr lebo sa mi moje krvácanie nezdá. Ale mal mat 2 týždne dovolenku takže asi koly tomu
@kacena2202 no dnes mali obsadzovaní ton a potom vypnutý telefon. Ordinoval dnes?
baby nemate s nim niekto zkušenost s labioplastikou?
Najhorší Gynekológ aký existuje.Vždy keď mám problém tak ma ani nevyšetrí iba povie jeho obľúbenú vetu Dobre predpišem vám lieky vždy keď prídem.
Raz pan Gynekológ v nemocnici mi našiel problém ktorí Hlaváčka nájsť nevedel .. Radšej pan doktor v nemocnici kýval iba rukou keď sa dozvedel kto je môj gynekológ… Tohoto gynekológa neodporúčam vôbec pre mňa 0 bodou.
@horvathdominika Ahoj ku komu chodíš?
Vždy keď som šla k nemu na kontrolu tak sa na mne so sestričkou smiali že to ide zas tá ustráchaná. Neustále som bola stiahnutá a bolelo ma keď ma vyšetroval a on vôbec nebol citlivý, keď ma vyšetroval prstom tak mi ho dal rýchlo dnu a von a opakoval to niekoľko krát a povedal mi že mi to bude robiť dokým si nezvyknem. Alebo ma vyšetroval cez sondu a drgol mi do jedného vaječníka a potom do druhého tak že som to cítila a vravel pritom že toto je jeden vaječník a toho je druhý vaječník a vážne nepríjemne to bolo. Alebo raz mi povedal kvôli tomu že som stiahnutá že potrebujem takého chlapa čo ma… a ukázal rukami dopredu a k sebe..
Mala som 17-19 rokov keď som k nemu chodila a vtedy som ešte nevedela že to je nevhodne chovanie a ľutujem že som to nenahlásila.

@andy_07 super,ona je velmi mila a ludska.Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.