MUDr. Kianička zo Žiliny - skúsenosti
Ahojte Maminy. Prosim chodi niektorá z vas k doktorovi Kianickovi ? Alebo mate s ním skúsenosť ?
Ahoj 🙂 Ja chodím - už aj ako mamička čakateľka a aj predtým som chodila... Ak to mám zhrnúť - VEĽMI STAROSTLIVÝ!!!!! a ako píše hrjanka vyššie - venuje sa Ti toľko, koľko treba, neodbije, vypočuje..síce veľa nerozpráva, musíš sa viac pýtať, ale je to jeden z naj. odborníkov s akými som sa stretla 🙂 Ja veľmi veľmi veľmi odporúčam 🙂 A sestrička je pecková, vždy sa nasmejeme 🙂
Ďakujem baby velmi pekne. Ste zlate. Lebo co som čítala tak vela sa aj na neho sťažuje.
@monika1234545 fakt??? ja som na neho nepočula ešte nič zlé...a kde to píšu? tu na MK?
Ked si Das do vyhľadávača len kianicka tak vela tém ti vyhodí a dost sa sťažuje.
@monika1234545 no vyhodilo dosť, ale našla som len jednu pani čo sa sťažovala 🙂) Ja ti ho môžem len a len odporúčiť 🙂
Baby a plati sa u neho ci len za nadstandardy?
Dobry deň neviete prosím vás či dr.Kianicka Uz od pondelka ordinuje?
Ahojte, prosím vás kde teraz ordinuje MUDr Kianička? Prípadne telefónne číslo, ďakujem
M. R. Štefánika 842/47, 010 01 Žilina, telof . kontakt 0414510420

Mamina ešte nie som, ale chodím k nemu už niekoľko rokov. Za seba môžem povedať - maximálna spokojnosť. Keď som mala bolesti - cystu na vaječníku, tak sa mi venoval trištvrte hodinu, vyšetroval ma zo všetkých strán, kým ma poslal do nemocky. A po operácii ma takisto vyšetril niekoľkokrát, dokonca som mala veľkú modrinu na bruchu, kvôli ktorej som v rámci týždňa uňho bola dvakrát, len aby sa uistil, že nemám vnútorné krvácanie. Čo sa mňa týka, nemôžem naňho povedať nič zlé. Aj keď mám nejaký problém, alebo otázku, kľudne sa môžem pýtať, poradí mi vždy. A sestrička je tiež super.