icon

MUDr. Marek Frühwald v Banskej Bystrici

nikky592
13. nov 2012

Máte niekto skúsenosti s týmto lekárom ? je to súkromník ? kolko sa uňho platí ? v ambulancii je vždy iba jedna pacientka alebo si volá naraz viaceré ? a vyzlieka sa až priamo pred vyšetrením alebo už pred vstupom do ambulancie (pri sestričke). Za odpoveď vám budem veľmi vďačná 🙂

nikky592
autor
13. nov 2012

prípadne mi neviete poradiť aj iného gynekológa v BB alebo ZV ?

nikky592
autor
13. nov 2012

nikto niič ? :(

zuzanitaina40
13. nov 2012

nemam dobre skusenosti, pozri si aj toto http://www.lekar.sk/439/mudr-marek-frühwald/hod...

iwusca
13. nov 2012

Ja mam na neho len pozitivne referencie, kamoska knemu chodi a chvali si ho 🙂 ale ze sestricku ma taku neprijemnu...ja chodim k vodeckemu hned vedla a ten je tiez super, nikdy som u neho nic neplatila a aj sestricku ma perfektnu🙂

nikky592
autor
13. nov 2012

zuzanitaina40 v čom tie skusenosti boli zlé ? bola som viacmenej rozhodnutá, no teraz som na pochybách

zuzanitaina40
15. nov 2012

ked som nemala ziadny problem ok. No ked som mala problemy, tak mi nepomohol, ale skor uskodil. A dokonca mi predpisal opacne hormony a rozne nasledky. Potom som volala, ze potrebujem zmenit, mne bolo zle a povedali ma ze ma mozu objednat o mesiac. A vacsinou byval stale odcestovany a casto ho zastupoval iny lekar. A este ked som sa ho na nieco chcela spytat, ked som bola na kontrole vybavoval ma medzi dverami, nemal cas a ze keby nieco mam napisat mail🙂 Nic moc, ale tak moja kamoska nemala ziadne problemy, tak jej vyhovoval. A dalsia zas potratila a tiez od neho odisla, lebo mali zly pristup, ze jej kazali ist k nemu z nemocnice na kontrolu a on jej povedal, ze naco.

alchemilkazltozelena
15. sep 2013

ahojte on sidli v novamede? potreebujem to surne vediet, dik