icon

MUDr. Peter Hrabčák - Medissimo

trish31
23. júl 2012

Prosím,máte skúsenosti s týmto gynekológom?Vďaka

Strana
z2
backorka
3. aug 2012

@vvia to som bola dost prekvapena, ale co uz.... inak som spokojna 🙂 budes aj u Hrabcaka rodit v Ruzinove?

vvia
3. aug 2012

@backorka neviem este lebo som na rizikovom a hrozi mi predcasny a jedina jiska ci co to je pre predcasniatka na antolskej tak zvazujem antolsku

backorka
3. aug 2012

@vvia ano, to som aj ja pocula, ze Antolska je v tomto najvybavenejsia... tak drzim palce aby si vyzdrzala 2v1 co najdlhsie 😉

vvia
3. aug 2012

@backorka dakujem snazim sa, no strach je...

backorka
3. aug 2012

@vvia to ti verim, ale neboj.... este par tyzdnov a potom keby sa hocikedy narodilo tak ho zachrania!!! Vydrzis to, pre babatko vsetko 😉

nikiflinstone
18. jan 2013

Prosim vas, ma niekto skusenonst s tymto gynekologom, ako sa sprava, ked zena odmietne vysetrenia, ktore nechce, lebo sa jej zdaju nerelevantne? DAKUJEM!!!

habibi78
18. jan 2013

@nikiflinstone tento lekar je najlepsi na celom svete, ja by som ho nevymenila za nic na svete 😉 staral sa o mna pred otehotnemńim, po potrete, pri druhom tehotenstve a zvladol aj moj velmi skory a narocny porod, je velmi mily a ludsky, nestresuje ale ani netaha medove motuzy popod nos, povie vzdy vsetko na rovinu, co si ja vazim 😉

habibi78
18. jan 2013

@vvia ja som mala vysoko rizikove tehotenstvo a myslim ze pri inom lekarovi by som mozno nevydrzala tak dlho ako pri dokonalej starostlivosti tohto lekara... 😉

nikiflinstone
18. jan 2013

@habibi78 takto sa opytam...odmietla si u neho niekedy ultrazvuk alebo nejake podobne vysetrenie? napr. vaginalne alebo glukozne...dakujem velmi pekne🙂

habibi78
18. jan 2013

@nikiflinstone ak nebudes rizikova, myslim si ze je to na tebe....ak nieco nie je v poriadku, tak by som to nechala na lekarovi, on je za teba zodpovedny a vie co treba urobit 🙂
ale nebala by som sa povedat svoj nazor 😉

saska1911
15. mar 2014

@mirkafi ahoj,snad si tento odkaz este najdes,aj ked tato tema bola v r. 2012. Ja k nemu teraz chodim,som tehotna,v26tt,chodim do Medissima,robi tam moja mama sestricku na imunoalergologii. Uz som sa s nim dohodla,ze ma odrodi a ze mu dam do obalky namiesto toho,aby som si ho zazmluvnila cez Ruzinov lebo z toho by dostal len polovicu,tak sme sa dohodli,ze dam teda jemu priamo. Len som sa neodvazila opytat cenu. Prosim ta kolko si ty platila za porod? V Ruzinove za zazmluvnenie pytaju 300€ a polovicu dostane doktor,tak som rozmyslala,ze mu dam do obalky tiez 300€. Myslis,ze to bude stacit? Dakujem za odpoved.

vejvass
6. aug 2014

@trish31 Ahoj viem ze je to uz stara tema ale prosim ta isla si nakoniec do medissima k Mudr Hrabcakovi.
Ak ano kolko ta to stalo myslim kazde vysetrenie a tak ako to tam prebieha?

luci0106
23. mar 2015

Ahojte baby...
rozmyslam ze si dam k Mudr. Hrabcakovi kartu. Ale v ambulancii v Ruzinove. Neviete ako to tam chodi? ci sa tam objednava na presny cas, ci ma zmluvu s VsZP, a samozrejme skusenosti... skor ma zaujimaju Vase aktualne.. do ambulancie si cinknut je najmenej...

Strana
z2