icon

MUDr Vetrík - ortopéd z Piešťan - máte s ním skúsenosti?

viera1107
25. mar 2021

Ahojte, chcem sa spýtať či je tu niekto kto chodí alebo bol u MUDr Vetríka? Ďakujem

brona235
25. mar 2021

K nemu sa dostat je umenie... Ale ak chces dam ti kontakt na doktora Jašša... Robi poobede normalne v ortoped. ambulancii v nemocnici,tam pri rontgene. Staci mu napisat sms a najneskor na druhy den ti odpise. Je mlady a velmi sikovny... Ja k nemu chodim. A moji rodicia tiez... Vie dat termin aj na siedmu vecer...ak napriklad kvoli detom potrebujes...

viera1107
autor
25. mar 2021

@brona235 ahoj, už mám k Vetríkovi termín.. Asi majú teraz málo pacientov lebo mi dali celkom rýchlo termín. Rada by som vedela aký je to lekár, mám chronické problémy a rada by som lekára ktorý sa aj venuje pacientom. Chodila som k MUDr Ottingerovi, ten bol dobrý ale žiaľ zomrel..

brona235
25. mar 2021

Ano aj ja som k nemu chodila.🥺 Ten bol super. S vetrikom nemam skusenosti. Tak s tym ti teda nepomozem... 🙈

viera1107
autor
25. mar 2021

@brona235 aj tak ďakujem

lucia3030
15. sep 2021

@brona235 Dobrý deň napísal som Vám správu s pozdravom .

blondyblond
18. nov 2021

@viera1107 dobrý večer, môžem vás poprosiť o skúsenosť s pánom doktorom. Bola ste spokojná? Alebo je lepšie si zohnať číslo na mudr Jaša?

blondyblond
19. nov 2021

@brona235 mohla by som poprosiť kontakt na mudr Jašša?

petka015
29. nov 2021

@brona235 mozem poprosit kontakt na Jassa? Dakujem

katalinn
28. sep 2022

@brona235 ahoj vies mi podunut cislo na pana dr.Jaša. dakujem

brona235
28. sep 2022

@katalinn ahoj. Jasso uz nerobi ambulanciu odkedy je riaditel. Ale, zavolaj si na polikliniku na ortopedicku ambulanciu. Robi tam doktor Sobota, doktor Kotula, aj doktorka Sedlakova. A odporucam vsetkych. Su super. Cislo najdes na nete. 😊

fairestofthemall
Autor odpoveď zmazal
fairestofthemall
5. dec 2024

Skúsenosti nie dobré. V puberte som sa hrbila, a mala som v 17 hrb, a tak som išla k nemu. Ani sa na to poriadne nepozrel, a dal mi na papieri vytlačené cviky, že to mám cvičiť na krivú chrbticu, ale ako vie, že bola krivá? Mala som 17 rokov vtedy, tak som robila, čo mi povedal. Až po rokoch cvičenia a žiadneho výsledku som povedala obvodnému, že chcem RTG, ktorý preukázal, že nemám ani len skoliózu žiadnu. To už som bola u iného ortopéda, u pánov doktorov Lasaba a Pravdu. Tí sa na to konečne aj pozreli a povedali "cviky na toto?' a poslali ma na magnetickú rezonanciu, ktorá preukázala, že to je mäkké tkanivo a treba to vybrať. Dve dekády to mohlo byť vybraté, nebyť tohoto, veď som mala len 17 rokov, nevedela som povedať, že chcem röntgen. Operoval ma doktor Bernadič z polikliniky, veľmi sympatický a šikovný pán, ten ma sem aj poslal, k nemu ma poslal pán doktor Pravda. Môžem povedať, že personál celkovo na ortopédii v nemocnici fajn, iste im poďakujem, aj vianočnú pohľadnicu im pošlem, konečne sa nemusím skrývať.

fairestofthemall
5. dec 2024

@fairestofthemall ale môžem povedať aspoň to, že vďaka tým cvikom možno som si dávala pozor a nemám skoliózu, čo veľa bývalých kolegýň a známych má. Akurát na tú krčnú budem mať rehabilitácie. A snáď sa ten pán doktor Vetrík poučil a radšej už pošle na röntgen, aby to nešpatilo mladé dievčatá, ktoré sa radi venovali aj tancu a hudbe, to dosť vadí taký hrb.